Sponsor

Corsair kondigt kasten uit de 3500X-serie aan

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Hardware
Visie van TechGaming

Corsair lanceert een modern design met een mix van bouw vriendelijk ontwerp, opvallende esthetiek en indrukwekkende koelprestaties.

Corsair is een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige apparatuur en technologie voor gamers, content creators en pc-liefhebbers. Hiermee levert de fabrikant een volledig ecosysteem van producten die samenwerken om iedereen, van casual gamers tot toegewijde professionals, in staat te stellen optimaal te presteren.

Het officiële persbericht

Corsair kondigt vandaag de directe beschikbaarheid aan van de Corsair 3500X Series Mid-Tower PC Case voor bouwers die op zoek zijn naar een mix van esthetiek, compatibiliteit en koelprestaties tegen een betaalbare prijs. De 3500X biedt een prachtig uitzicht op de interne onderdelen van uw pc door de omringende panelen van gehard glas en is gebouwd op tientallen jaren kennis en ervaring met het op de markt brengen van een aantal van de best verkochte mid-tower kasten.

Met een brede componentcompatibiliteit voor high-performance pc’s vormt veelzijdigheid de hoeksteen van de ontwerpfilosofie van de 3500X. Deze nieuwe behuizing ondersteunt moederbord form-factoren van Mini-ITX tot EATX en is compatibel met de nieuwere reverse connector moederborden zoals ASUS BTF en MSI Project Zero, waardoor een ongerept uitzicht vrij van lelijke kabels mogelijk is. Met een ruim interieur waarin de meeste grote videokaarten en luchtkoelers passen, is de 3500X klaar om je volgende krachtige gaming rig te huisvesten.

Er hoeft ook niet ingeleverd te worden op koelprestaties voor de slanke, gehard glazen esthetiek van de 3500X. Dankzij strategisch geplaatste bevestigingspunten voor ventilatoren aan de zijkant, het dak en de onderkant van de kast voor een ruime luchtstroom.

Daarnaast biedt de 3500X ruimte aan radiatoren tot 360mm in het dak of aan de zijkant, waardoor het gebruik van robuuste Hydro X Series op maat gemaakte koeloplossingen of een top-presterende alles-in-een CORSAIR vloeibare CPU-koeler mogelijk wordt.

De 3500X serie is verkrijgbaar in zwart of wit en biedt drie verschillende opties die passen bij uw bouwvoorkeuren: de iCUE LINK 3500X RGB met een meegeleverde iCUE LINK System Hub en drie RX120 RGB ventilatoren - het perfecte startpunt voor een state-of-the-art iCUE LINK systeem; de 3500X ARGB met drie vooraf geïnstalleerde RS120 ARGB ventilatoren voor eenvoudige moederbord gestuurde verlichting, of de standaard 3500X kast voor degenen die hun bestaande ventilatoren willen gebruiken.

Beschikbaarheid en prijzen

De 3500X, 3500X ARGB en iCUE LINK 3500X RGB zullen later in het derde kwartaal verkrijgbaar zijn via de CORSAIR webstore en het CORSAIR wereldwijde netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *