Sponsor

DeepCool presenteert de ASSASSIN 4S CPU-koeler

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

DeepCool presenteert de ASSASSIN 4S officieel als zijnde opvolger voor de ASSASSIN 4. De S-toevoeging maakt dat deze versie stiller is dan zijn voorganger, maar toch vergelijkbare prestaties moet leveren. Dit doet de CPU-koeler o.a. met een verbeterde 140mm Fluid Dynamic Bearing ventilator, deze zouden de prestaties en het geluidsniveau ten goede moeten komen.

Het officiële persbericht

DeepCool, een en toonaangevende fabrikant van pc-koelingoplossingen, presenteert met trots de ASSASSIN 4S, de volgende evolutie in een reeds bewezen bekroonde luchtkoeler die elegantie, prestaties en installatiegemak herdefinieert in de PC-bouwmarkt. De ASSASSIN 4S getuigt van raffinement en combineert substantiële thermische dissipatie en stille werking met een strakke esthetiek. De ASSASSIN 4S heeft een eenvoudig maar geraffineerd ontwerp met zeven heat pipes die nauwgezet door dubbele, zwart gecoate koeltorens lopen, aangevuld met een verbeterde 140mm Fluid Dynamic Bearing (FDB) ventilator. Dit ontwerp verbetert niet alleen de koelprestaties, maar zorgt ook voor een onbelemmerde RAM-ruimte en voldoet aan de eisen van moderne krachtige processors.

Belangrijke kenmerken:

  • Schoonheid in eenvoud
  • Zeven Heat Pipes & Dual-Tower Ontwerp
  • Stille 140 mm FDB ventilator
  • Visueel aantrekkelijk ontwerp
  • Keuze uit twee modi (stil of prestatie)
  • Ongehinderde RAM-ruimte

Elegant ontwerp

Het elegante ontwerp van de ASSASSIN 4S gaat niet alleen over uiterlijk; het optimaliseert de luchtstroom en compatibiliteit en garandeert maximale prestaties. Met zijn strakke en gestroomlijnde behuizing kanaliseert deze ASSASSIN 4S de lucht efficiënt door de koeltorens, terwijl de centraal geplaatste ventilator zorgt voor uitzonderlijke RAM-compatibiliteit.

Stille of prestatiemodus

Ervaar veelzijdigheid als nooit tevoren met de dual-mode selectie van de ASSASSIN 4S. Of je nu de voorkeur geeft aan stilte of prestaties, verschuif gewoon de schakelaar om de koeler aan te passen aan je behoeften. Geniet van fluisterstille werking met 22,6 dB(A) in de stille modus of laat de koelkracht los met 29,3 dB(A) in de prestatiemodus.

Uitzonderlijk ontwerp

De ASSASSIN 4S is voorzien van thermische pasta van industriële kwaliteit en bij een gestroomlijnd installatieproces zorgt de ASSASSIN 4S voor een probleemloze installatie zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Van de elegante koelerbehuizing tot de gebruiksvriendelijke magnetische ventilatorkap aan de bovenkant, elk detail is zorgvuldig gemaakt voor een optimale gebruikerservaring.

Compatibiliteit

De ASSASSIN 4S is compatibel met Intel (1700, 1200, 115x, 20xx) en AMD (AM5, AM4) sockets en biedt brede compatibiliteit voor een breed scala aan systemen.

Prijs en beschikbaarheid

De ASSASSIN 4S is per maart- april verkrijgbaar in de Benelux met een verwachtte adviesprijs van rond de € 80,00,-.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *