Sponsor

ENERMAX introduceert PlatiGemini voeding

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Onlangs lanceerde ENERMAX zijn REVOLUTION D.F. 12 voeding, waar de fabrikant vandaag wederom een nieuwe introductie doet met de PlatiGemini voeding. Het betreft een 1200W voeding met ondersteuning voor PCIe 5.1 en de Intel ATX 3.1 standaard. De PlatiGemini voeding is per april verkrijgbaar in Europa.

Het officiële persbericht

ENERMAX, een toonaangevende fabrikant van high-performance computer hardware en koeloplossingen, kondigt aan dat haar nieuwste voeding en de PCMag CES 2024 Best Power Product award winnaar, de PlatiGemini 1200W, nu beschikbaar is. De PlatiGemini zet een nieuwe standaard als de enige 80 PLUS Platinum voeding die zowel Intel ATX 3.1 als ATX12VO standaarden ondersteunt. Deze revolutionaire 12VO voeding, die de 3,3V en 5V lijnen verwijdert, is ontworpen voor systeemintegrators en professionals.

s’Werelds eerste* Dual-Standard 12VO-voeding

De PlatiGemini, ’s werelds eerste voeding met twee standaarden, deze ondersteunt zowel 24-pins mainstream moederborden als 10-pins energiebesparende 12VO moederborden en biedt daarmee veelzijdigheid voor huidige en toekomstige technologische vereisten. Door slechts 12 volt aan de systeemcomponenten te leveren, elimineert de voeding de noodzaak voor conversie naar andere spanningsniveaus, waardoor energieverlies wordt beperkt en de algehele energie-efficiëntie wordt verbeterd. En met de ondersteuning van de 24-pins mainstream moederborden zorgt het voor aanpasbaarheid aan alle huidige en toekomstige technologische behoeften.

Zorgen voor topprestaties met hoge energie-efficiëntie

De PlatiGemini is compatibel met PCIe 5.1 en Intel ATX 3.1 standaarden, kan stroompieken aan tot 235% en is uitgerust met een native 600W 12V-12×6 kabel die voldoende stroom levert voor high-end grafische kaarten en veeleisende taken zoals content creatie, virtual reality en AI. De PlatiGemini bevat 100% Japanse condensatoren van industriële kwaliteit en de energie-efficiëntie gaat verder dan de normen die zijn gesteld door de 80 PLUS Platinum certificering. De PlatiGemini levert tot 94% efficiëntie onder normale belasting en behoudt tot 74% efficiëntie bij een belasting van 2%. Dit efficiëntieniveau zorgt voor energiebesparing, met name bij inactiviteit of lage belasting.

De volgende generatie gepatenteerde stofvrije rotatietechnologie

Uitgerust met een 135mm ventilator met dubbele kogellagers van industriële kwaliteit, zorgt de ingebouwde optimale semi-fanless technologie ervoor dat de ventilator stil blijft staan tot 60% werkbelasting of oververhitting, waardoor de algehele systeemakoestiek bij lage en gemiddelde werkbelasting wordt verbeterd. De PlatiGemini beschikt ook over ENERMAX’s nieuwe gepatenteerde Dust-free Rotation (D.F.R.) zelfreinigende technologie, die stof kan verwijderen door de ventilator onmiddellijk om te keren wanneer het systeem wordt ingeschakeld. De D.F.R.-functie doet ook dienst als inschakelindicator en bewaakt de activering van de voeding in een semi-ventilatorloze modus. Gebruikers kunnen de D.F.R.-functie ook handmatig activeren met de D.F.-schakelaarknop aan de kant van de voedingsschakelaar voor actieve reiniging.

Toevoegingen om je kabelbeheer en leven makkelijker te maken

De voedingskabels zijn ook geüpgraded naar premium kabels met gaasvoering voor een betere kabelgeleiding. Deze flexibele kabels zorgen voor superieur kabelbeheer. Een meegeleverde 27-delige kabelkamkit helpt om kabels netjes georganiseerd en op orde te houden.

Belangrijkste kenmerken
  • Geïntegreerd met zowel Intel ATX 3.1 als ATX12VO standaarden
  • 80 PLUS® Platinum gecertificeerd en 74% efficiëntie bij 2% belasting
  • Volledig modulair met native 600W 12V-2×6 en 12VO moederbord 10-pins kabel
  • Tot 235% vermogensexcursie
  • 100% Japanse 105°C condensatoren
  • ENERMAX’s Stofvrije Rotatie Technologie met D.F. Schakelknop
  • 60% Load Semi-Fanless Technologie
  • Premium kabels met gaasvoering en kabelkamkit inbegrepen
Beschikbaarheid en garantie

De PlatiGemini 1200W is per april verkrijgbaar in Europa.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *