Sponsor

Eerste foto Nvidia RTX 3080 gelekt; 3D-renders tonen meer

Hardware nieuws, pc

De RTX 3000-serie van Nvidia is een langverwachte, waarvan we de release later dit jaar tegemoet gaan. Het lijkt een bijzondere reeks te worden, althans, als we mogen uitgaan van een gelekte foto op het forum van Chiphell. Daarop zou namelijk de aankomende RTX 3080 zichtbaar zijn, inclusief een gloednieuw en verrassend design voor de koeler en heatsink. Toch zullen de wenkbrauwen bij velen omhoog schieten bij het bestuderen van het nieuwe uiterlijk.

Zo valt het als eerste op dat de power connectors zich niet aan de bovenzijde bevinden, maar meest waarschijnlijk aan de zijkant van de kaart. Daarnaast is het design voor de heatsink, én de koeler, een ongebruikelijke voor het groene kamp. Anderzijds is de plaatsing van “RTX 3080” op de achterzijde een leuk detail. Hoe dan ook zijn berichten van deze aard nou eenmaal met een korrel zout te nemen.

De foto is dus afkomstig van Chiphell en hieronder te bekijken:

Nvidia RTX 3080 foto (Chiphell)

Diverse 3d-renders

Wat de aannemelijkheid van het nieuwe design toch doet versterken, mag een aantal 3D-renders zijn door Reddit-gebruikers JDSP_ en tor6770. Op basis van die renders mag het uiterlijk van de RTX 3080 niet alleen passend ogen voor Nvidia – het ziet er nog gelikt uit ook. Zo wist JDSP_ een aantal extra renders te delen in een album, met daarbij wat toepasselijke, groene lichtinval.

RTX 3080 3D renders van tor6770

Bron: Wccftech

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid