Sponsor

GeForce 456.38-driver beschikbaar voor Nvidia Reflex en Broadcast

Driver nieuws, pc

Nvidia heeft haar gloednieuwe RTX 3080 vandaag officieel gelanceerd en dat brengt natuurlijk een nieuwe driver met zich mee. In dit geval betreft het GeForce Game Ready Driver 456.38 met officiële ondersteuning voor RTX 3000. Zo doet deze driver niet alleen de RTX 3080 ondersteunen, maar ook de RTX 3090. Die laatste kaart is vanaf volgende week beschikbaar, om precies te zijn 24 september.

Voor degenen die een RTX 3080 hebben bemachtigd, speelt GeForce 456.38 een belangrijke rol. Dit niet alleen voor de beste prestaties, maar ook nieuwe software. Zo biedt deze driver ondersteuning voor Nvidia Reflex en Nvidia Broadcast. De eerstgenoemde stelt je in staat om vertragingen in je systeem te meten én te verbeteren, al is dit wel afhankelijk van ondersteuning in games.

Uiteraard valt het tweede stukje software, die Nvidia Broadcast, niet te vergeten. Hierin treffen we RTX Voice aan en een handjevol aan toffe features voor streamers. Dit betreft het kunnen verwijderen, wazig maken en veranderen van je webcamachtergrond en het automatisch tracken van je lichaam. Nvidia demonstreert de werking daarvan in een YouTube-video.

Download en veranderingen

Voor de download van GeForce 456.38 kan je logischerwijs terecht op Nvidia’s website. Die link betreft de 64-bit, Windows 10-versie. Voor het selecteren van de correcte versie kan je terecht bij de algemene downloadpagina.

Voor meer informatie over de driver, en de veranderingen die het met zich meebrengt, kan je eveneens terecht bij het officiële nieuwsbericht. Zoals te verwachten zien we ook verbeteringen op het gebied van ray-tracing, DLSS (Deep Learning Super Sampling) en meer.

Bron: Nvidia

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid