Sponsor

Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 Ti gelekt middels een foto

Hardware nieuws, pc

Aan het einde van de week mogen we verrast worden, in dit geval met een bericht omtrent Nvidia’s aankomende RTX 3000-reeks. Enige tijd geleden wisten we nog de eerste foto te delen – die overigens bevestigd was door Nvidia – van de RTX 3080 Founder’s Edition. Ditmaal is er wederom sprake van een gelekte foto; in dit geval van de Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 Ti.

Hoewel dit het vlaggenschip van de RTX 3000-serie moet ogen, zoals we gewend zijn van de GTX 1080 Ti en RTX 2080 Ti, zijn er nog geruchten omtrent een RTX 3090. Hoe dan ook mogen we vandaag alvast een blik werpen op de RTX 3080 Ti van Asus. Op de foto hieronder, met dank aan Videocardz, is de kaart te aanschouwen.

ASUS ROG Strix GeForce RTX 3080 Ti

Volgens Videocardz mogen we vrijwel zeker zijn dat dit een legitieme foto betreft. Volgens de website is de afbeelding afkomstig van het interne designteam ter goedkeuring. Echter kan het zijn dat dit niet het definitieve design betreft.

Bron: Videocardz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid