Sponsor
TUF Gaming-cashback en Powered by ASUS

Gesponsord: Powered by ASUS en de TUF Gaming-cashback

Jonah Door Jonah Showcase

Introductie

Links; Navigatie;

ASUS kennen we logischerwijs als zijnde fabrikant en merk. Uiteraard zijn gamers dan vertrouwd met het Republic of Gamers-merk van ASUS, ofwel ROG. Daaromheen zijn er bekende series zoals TUF Gaming, Prime, ProArt en meer. Al die namen kunnen samenkomen onder één banner en dat middels het effectieve keurmerk van het bedrijf: Powered by ASUS. In dit artikel duiken we daar dieper op in en bieden we uitleg omtrent de waarde ervan.

Daarnaast heeft ASUS een tijdelijke cashback-actie voor TUF Gaming-producten en systemen, dus dat zetten we ook nog op een rijtje voor potentieel voordeel.

Powered by ASUS

Powered by ASUS

Laten we duiken in wat ‘Powered by ASUS’ inhoudt. Het betreft als eerste een samenwerking met partijen die kant-en-klare systemen bouwen. Dat voornamelijk met gaming en/of contentcreatie als doeleinden. Kortom, pc’s waar je krachtige hardware voor behoeft. Als je bij een hardwareboer pc’s tegenkomt met de bestempeling van Powered by ASUS, dan is er sprake van een waarborging aan kwaliteit en een gegarandeerde werking voor de gewenste doeleinden. Daarmee is het effectief een keurmerk vanuit de fabrikant te noemen.

Dat keurmerk gaat op voor een sluw aan verschillende systemen. Zo kan je op zoek naar een kant-en-klare pc met bijvoorbeeld een Republic of Gamers-thema, ofwel het ROG-merk. Dat is overigens ook het premium merk van ASUS, veelal met de meest luxueuze features. Dat kan zijn op het gebied van connectiviteit, overklokfuncties, koeling en nog veel meer. Mocht je op zoek zijn naar het allerbeste dat ASUS in petto heeft, dan is dat ongetwijfeld te vinden bij ROG.

Aan de andere kant van het ASUS-spectrum staat natuurlijk ook TUF Gaming. Deze serie is steeds bekender geworden over de jaren als een betaalbaardere stap in de wereld van ASUS-producten. Nochtans is TUF een reeks die eveneens mikt op kwaliteit als het gaat om design, koeling en functionaliteit. Of het nou uiteindelijk ROG, TUF Gaming of bijvoorbeeld ProArt is, voor elk Powered by ASUS-systeem wordt een goedkeuring gegeven door de fabrikant voor de samenstelling en werking voor gaming, contentcreatie of beiden.

De voordelen van all-ASUS

Het voordeel van een volledig ASUS-getint systeem is een gegarandeerde samenwerking van de componenten. Dat ten eerste qua compatibiliteit en ten tweede als het gaat om functionaliteit. Middels de bekende ASUS Armoury Crate-software kan je verlichtingseffecten voor je gehele systeem instellen, updates doorvoeren, profielen aanmaken en uiteraard nog veel meer. Volledig beheer vanuit een enkele software voor zowel interne componenten als externe randapparatuur heeft duidelijke voordelen.

TUF Gaming-cashback

TUF Gaming-cashback

Tot 27 april biedt ASUS een tijdelijke cashback-actie op geselecteerde TUF Gaming-producten. Dit omvat in de eerste categorie een flinke sluw aan interne componenten en randapparatuur. Daarnaast heb je de tweede categorie, waarin er gehele Powered by ASUS-computers zijn die in aanmerking komen. Houd hierbij wel rekening met het kunnen claimen van één cashback per categorie. Potentieel kan je tot wel € 295,- cashback ontvangen, afhankelijk van je potentiële aanschaf.

Giveaway via Gleam

Naast de bovenstaande cashback-actie is er ook nog een giveaway via Gleam. In totaal worden er twaalf producten weggegeven aan winnaars, bestaande uit een Intel Core i9-13900K-processor, twee RTX 4070 Ti-videokaarten, een aantal moederborden, een AIO-koeler, een monitor, een voeding, een behuizing en de nodige randapparatuur. Deze giveaway loopt eveneens tot 27 april, net zoals de TUF Gaming-cashback.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *