Sponsor

GIVEAWAY: be quiet! Pure Loop 2 FX 360mm

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Jonah Door Jonah Nieuwsberichten Prijsvraag

Winnaar:
Er is een gelukkige winnaar gekozen en dat betreft Steyn (s**********@outlook.com)! Van harte gefeliciteerd met de be quiet! Pure Loop 2 FX 360mm! We komen via e-mail met je in contact om de verzending van de prijs in orde te maken.

Giveaway:
In samenwerking met TechTales mogen wij deze week een AIO-waterkoeler van be quiet! weggeven. Het betreft niets minder dan de gloednieuwe be quiet! Pure Loop 2 FX 360mm met drie Light Wings 120mm-fans voor de RGB-liefhebber. Deze koeler komt nota bene met extra koelvloeistof om op lange termijn na te vullen, kortom, een dikke koeler die geschikt is voor meerdere hete zomers.

be quiet! Pure Loop 2 FX 360mm 1

Hartelijk dank aan TechTales, en daarmee ook nog be quiet! natuurlijk, voor het mogelijk maken van deze giveaway. Schroom niet om bij de acties alleen de social media-pagina’s te bezoeken, maar ook om ze desgewenst te volgen. Daarmee kan je up-to-date blijven omtrent nieuwtjes, leuke filmpjes en veel meer natuurlijk.

TechTales x TechGaming

Deelname aan deze giveaway

Om deel te nemen en kans te maken op de be quiet! Pure Loop 2 FX 360mm kan je hieronder terecht, met als voorwaarde dat je woonachtig bent in Nederland of België. De winnaar wordt willekeurig gekozen, waarbij de kans om te winnen stijgt met het aantal deelnames dat je hebt. Je verdient extra deelnames door de acties te voltooien die hieronder beschreven staan!

Delen op
10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *