Sponsor

Giveaway: Noctua NH-D15 en NH-D15S chromax.black!

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Jonah Door Jonah Nieuwsberichten Prijsvraag
Winnaar:

We hebben twee gelukkige winnaars mogen kiezen en dat zijn Thijn (th********@gmail.com) en Jeroen (st********@home.nl)! Van harte gefeliciteerd met de Noctua NH-D15 en NH-D15S chromax.black respectievelijk! We komen via e-mail met je in contact om de verzending van de prijs in orde te maken.

Giveaway:

Dankzij Noctua mogen we deze maand twee van haar best presterende processorkoelers uitdelen: de NH-D15 en NH-D15S - beiden in een stijlvol chromax.black! In onze review van de welbekende NH-D15 vertellen we meer over de puike koelprestaties die Noctua met haar koelers weet te leveren.

Het is daarom met plezier dat we twee personen mogen uitkiezen om blij te maken met deze zwarte beestjes. Mocht je dus een koeler behoeven, om bijvoorbeeld je gloednieuwe processor te temmen, dan is deze giveaway voor jou bestemd!

Deelname aan deze giveaway

Om deel te nemen en kans te maken op een Noctua NH-D15 óf NH-D15S, kan je hieronder terecht. De winnaars worden willekeurig gekozen, waarbij de kans om te winnen stijgt met het aantal deelnames dat je hebt. Je verdient extra deelnames door de acties te voltooien die hieronder beschreven staan!

Bovendien verdien je zelfs vijf punten, ofwel deelnames met het beantwoorden van de grote vraag: welke processor ga jij temmen met één van deze twee koelers? Uiteraard kan je aangeven welke variant jouw voorkeur heeft, zodat we de juiste koeler jouw kant op sturen.

Delen op
16 Reacties
  • Dan is de kans groot dat onze mailserver vertraagd is. In dat geval adviseer ik om het morgen nog een keer na te kijken. Als het niet lukt, schakel ik de verificatie desnoods uit. Je deelname is sowieso ontvangen. 🙂

  • Hoi Richard,

   Bedankt voor de update! Ik zie je gegevens er wel bij staan. We lopen het intern na. Bij deze kan ik je bevestigen dat je mee doet.

   Groetjes,
   Pim

  • Hoi Lars,

   Je staat ook netjes opgenomen in de lijst. Dus je bent van de partij. We kijken verder hoe we dit zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.

   Groetjes,
   Pim

 • Sowieso een hele fijne review!
  Heel handig dat jullie de gewone D15 en D15s bij elkaar in tabellen hebben gezet zodat de verschillen (vooral in temperatuur) duidelijk zijn. En die zijn gelukkig minimaal want de gewone is nogal een bakbeest 😀
  Thanks! Dit maakt de zaak een heel stuk inzichtelijker en de keuze een heel stuk makkelijker!

  Van mij mag je zo ook een review maken van de verschillen tussen de NVME M.2 SSD’s. Ik ben totaal de weg kwijt wat nu de meest betrouwbare zijn. Bijv. de oude Samsung EVO 970 PRO heeft een grotere TBW dan de nieuwere 980 PRO, want de ene is MLC en de andere TLC, en dan zitten daar al die concurrerende merken nog tussen wat het nog ingewikkelder maakt.
  Bijna alle reviews vergelijken alleen snelheden, soms temperatuur maar wat in de praktijk nu de slimste aankoop is… zie er maar achter te komen.

  Dus een M.2 NVME review zo goed als deze van de Noctua’s… ik houd me aanbevolen!

  • Hoi Jeroen,

   Enorm bedankt! Leuk om te horen dat het in de smaak valt. Zoals je al opmerkt: het verschil is dusdanig klein tussen de twee; wat mij betreft positief.

   Ik ga eens nadenken over je vraag. Hier kunnen we wel wat mee!

   Groetjes,
   Pim

  • Dat klopt, want ik heb de verificatiestap uitgezet. Geen zorgen, want je deelname is gewoon gelukt. Heb het zojuist even nagekeken. 🙂

 • Zo dan! Ik heb ‘m nog gewonnen ook!
  Hartstikke bedankt, mensen van Techgaming, het is echt een heel mooi ding! Ik kan niet wachten om ‘m in m’n nieuwe build te stoppen! Ik moet nog eventjes geduld hebben voordat m’n MB wordt geleverd maar dan kan ie!
  Heel erg blij mee! Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *