Sponsor

GIVEAWAY: Trust GXT 110 Felox + Trust GXT 415 Zirox

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Jonah Door Jonah Nieuwsberichten Prijsvraag

Winnaars:
Er zijn twee gelukkige winnaars gekozen en dat zijn Charlotte en Joost! Van harte gefeliciteerd met de witte en zwarte set repectievelijk, van de Trust GXT 110 Felox en Trust GXT 415 Zirox! We komen via e-mail in contact om de verzending van de prijzen in orde te maken.

Giveaway:
Dankzij Trust mogen wij deze week twee sets weggeven van haar nieuwe randapparatuur. Het duo bestaat uit de draadloze GXT 110 Felox-gamingmuis en bedrade GXT 415 Zirox-gamingheadset. Daarvan heeft Trust zowel een witte als zwarte set beschikbaar gesteld om aan twee gelukkige winnaars uit te delen. Kortom, ben je op zoek naar een toffe muis en headset om je toekomstige gamesessies aan te drijven? Duik dan hieronder naar de giveaway om mee te doen!

Deelname aan deze giveaway

Om deel te nemen en kans te maken op een witte of zwarte set van de Trust GXT 110 Felox en Trust GXT 415 Zirox kan je hieronder terecht, met als voorwaarde dat je woonachtig bent in Nederland of België. De twee winnaars worden willekeurig gekozen en over een week bekendgemaakt, waarbij de kans om te winnen stijgt met het aantal deelnames dat je hebt verzameld. Je kan deelnames verdienen door de acties te voltooien die hieronder beschreven staan, zoals het bekijken van onze videoreview!

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *