Sponsor

Het TechGaming Forum is officieel gelanceerd!

Website nieuws

Voor 2022 heeft TechGaming uitgebreide plannen klaarstaan, waar we vandaag eentje officieel mogen lanceren: Het TechGaming Forum. Jazeker, een eigen forum om discussies te voeren, kennis te delen, hulp te vragen en zelfs retro-apparatuur te showcasen. Het is ook een plek waar je jouw feedback kan geven, hetzij op het forum zelf of desgewenst de website. We staan altijd open voor suggesties, dus schroom niet om je stem te laten horen!

Marktplaats en gebruikersbeoordelingen

Een ander, cruciaal element van Het TechGaming Forum is onze marktplaats. Daar kan je terecht om ‘ouderwets’ games of hardware te verkopen, kopen of ruilen in een topic. Om dat goed te faciliteren, hebben we ook een extensie geïnstalleerd die het mogelijk maakt om gebruikersbeoordelingen achter te laten. Met de plugin kan je een negatieve, neutrale of positieve beoordeling achterlaten voor een gemaakte verkoop, ruil of koop.

Gelet wel dat het gebruik van de gebruikersbeoordeling wordt gemonitord door zowel de redactie als moderators. Voor informatie over het gebruik van de marktplaats kan je terecht bij het beleid.

Hopelijk tot gauw op Het TechGaming Forum!

2 Reacties
  1. MSDOS Retro zegt

    Het forum ziet er netjes uit!

    1. Pim van der Linde zegt

      Bedankt! Op naar meer leden!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid