Sponsor

Kingston introduceert nieuwe Workflow-bundels

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Hardware
Visie van TechGaming

Kingston introduceert nieuwe Workflow-bundels om beter te voldoen aan eisen van makers. De Workflow-serie is ontworpen om de gelijktijdige overdracht van video, foto’s en audio van meerdere bronnen te stroomlijnen.

Kingston is de grootste, onafhankelijke fabrikant van geheugenproducten ter wereld. Kingston levert oplossingen die worden gebruikt om te leven, te werken en te spelen, variërend van big data, laptops en pc’s tot IoT-apparaten zoals slimme en draagbare technologie en onderdeel- en contractproductie.

Het officiële persbericht

Kingston Digital Europe Co LLP, een flashgeheugenonderneming van Kingston Technology Company, Inc en toonaangevende fabrikant van geheugenproducten en technologische oplossingen, kondigt vandaag de herintroductie aan van de Workflow Dock en de bijbehorende Readers. De Workflow-serie beschikt nu over meer hub opties los van het dock en biedt daardoor nog meer flexibiliteit. Deze update komt tegemoet aan de uiteenlopende eisen van makers van content door een grotere verscheidenheid aan content overdrachten te ondersteunen.

De Workflow-serie is ontworpen om de gelijktijdige overdracht van video, foto’s en audio van meerdere bronnen te stroomlijnen. Daardoor kunnen makers hun postproductieproces stroomlijnen en gemakkelijk een systeem voor het offloaden van bestanden creëren dat aan hun eisen voldoet. Deze hubs en kaartlezers maken gelijktijdige bestandsoverdrachten naar een Mac of pc op USB 3.2-snelheden mogelijk en kunnen ook onafhankelijk van elkaar als zelfstandige apparaten functioneren. De kern van het Kingston Workflow-systeem wordt gevormd door het Workflow Station Dock, een centrale hub voor de aangesloten Workflow-modules. Op dit innovatieve dock kunnen gebruikers tegelijkertijd maximaal vier Workflow-modules aansluiten om multimediacontent uit verschillende bronnen over te dragen. Met dit flexibele en uitbreidbare systeem kunnen makers hun bestandsoverdrachten efficiënt beheren en hun workflow consolideren in een gecentraliseerd station dat nu nog meer aanpassingsmogelijkheden biedt:

Workflow Station Dock met USB miniHub
 • Inclusief Workflow Station Dock en USB miniHub
 • Dock vereist USB-C®-host1 en ondersteunt maximaal vier Workflow Readers tegelijkertijd
 • USB miniHub ondersteunt via USB-A en USB-C aangesloten apparaten
 • Inclusief USB-C-naar-USB-C-kabel
Workflow Station Dock met SD Reader
 • Inclusief Workflow Station Dock en SD Reader
 • Dock vereist USB-C®-host1 en ondersteunt maximaal vier Workflow Readers tegelijkertijd
 • SD Reader ondersteunt 2 UHS-II SD-kaarten. Inclusief (2) USB-C-naar-USB-C-kabels
Workflow SD Reader
 • Inclusief Workflow SD Reader en USB-C-naar-USB-C-kabel
 • Ondersteunt (2) UHS-II SD-kaarten
Workflow USB miniHub
 • Inclusief Workflow USB miniHub en USB-C-naar-USB-A-kabel
 • Ondersteunt invoer van USB-C en USB-A

“We zijn trots op de herintroductie van de Workflow-serie", zegt Oscar Escayola Kaloudis, businessmanager Flash EMEA en salesmanager van Kingston. “We zien dat het contentlandschap zich uitbreidt en willen tegemoetkomen aan de uiteenlopende eisen van makers van content door een grotere verscheidenheid aan contentoverdrachten mogelijk te maken."

LABELS: ,
Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *