Sponsor

Megekko – No Way Holiday Deals

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Acties
Bron van vitamine D

De zonuren in Nederland vertegenwoordigen tot op heden een rampzalig imago in 2024. Eerlijk is eerlijk; het imago van de EBU is op het moment nog slechter, maar dat terzijde… (Euro-pa-pa, Euro-pa-pa)! Het Hemelvaartweekend wist flink te compenseren voor dit zon-uitzichtloze bestaan en bracht ons een flinke dosis aan zonuren. Tubes met zonnebrandcrème en een flinke dosis aan vitamine D gaven ons weer moed om na te denken over de vakantie.

Lekker op vakantie…

Inmiddels ben je aardig wat TUI, Corendon en Sunweb pagina’s verder met diverse all-inclusive vakanties en ben je zorgvuldig aan het budgetteren. Buiten het vakantiepark eten en drinken kost namelijk nog meer geld, dus blijf je dan toch maar op het park? Gedurende je vakantie draaien je zonnepanelen overuren en betaal je de Eneco, Vattenfall of soortgelijke energieleveranciers geld per opgewekte kWh om (te mogen) terugleveren…

Op vakantie gaan klinkt dan ineens helemaal niet meer zo aantrekkelijk. Het alternatief? Je vaatwasser laten draaien voor drie kopjes, de airco op standje vrieskou en de Game PC 24/7 aan. Consumeer je zuurverdiende kWh’tjes, koop een cocktailboek en zoek gewoon je zolderkamer of gaming dungeon op. Het geld dat je bespaart kan je dan gewoon spenderen aan een volledig nieuwe Game PC, een Gaming Laptop of dikke hardware gedurende de Megekko - No Way Holiday Deals!

De Megekko - No Way Holiday Deals actieperiode loopt van 14 mei 15:00 uur t/m 30 mei (23:59). Voldoende tijd om alsnog je vakantie te annuleren en slimmer te spenderen! Tip van de redactie: controleer even je annuleringsverzekering.

Tot 50% korting

Hieronder vind je een tweetal producten uit de Megekko - No Way Holiday actieperiode die wij uitlichten. Een volledig overzicht van alle acties vind je op actiepagina per merk. We gaan van start met een kleurrijke OLED verschijning van MSI.

MSI MAG 341CQP QD-OLED

De MSI MAG 341CQP QD-OLED is een 34-inch, 3440×1440, curved beeldscherm met een verversingssnelheid van 175Hz. Tot op heden zat dit beeldscherm nog ruim boven de € 1000,-, echter gedurende de actieperiode is deze voor € 899,- te verkrijgen. Wat ons betreft een geweldige prijs voor de laatste OLED-techniek van MSI met o.a. MSI OLED Care 2.0.

ASUS ROG Strix G18 G814JIR-N6003W

Onlangs kwam de ASUS ROG Strix G18 G814JIR-N6003W nog ter sprake in een video showcase. De 18-inch Gaming Laptop had toen een actieprijs van € 2299,- waar deze nomaliter voor € 2399,- over de toonbank gaat. Gedurende de actieperiode tel je € 2199,- neer voor deze dikke Gaming Laptop. Benieuwd? Hieronder vind je onze video showcase.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *