Sponsor

MSI Claw Gaming Handheld – gaming prestaties update

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Hardware
Visie van TechGaming

MSI verbeterd de gaming prestaties van de Claw Gaming Handheld aanzienlijk door het bijwerken van de BIOS- en GPU Drivers. Mede dankzij de samenwerking met Intel, om de gebruikerservaring voortdurend te verbeteren en de prestaties van de Claw verder te optimaliseren.

Tijdens het MSIology evenement op 14 maart waar TechGaming aanwezig was, maakte voor het eerst kennis met de Claw. We zijn dan ook reuze benieuwd wat de verbeteringen in de praktijk zullen bewerkstelligen.

Het officiële persbericht

MSI, een toonaangevend merk in gaming, content creatie, en zakelijke en productiviteitslaptops, is trots om aan te kondigen dat zijn gaming handheld, de Claw, een significante boost heeft gekregen in gamingprestaties, met een toename tot wel 150% dankzij nieuwe BIOS- en GPU-stuurprogramma’s. Bovendien stellen de bijgewerkte BIOS- en GPU-stuurprogramma’s de Claw in staat om soepel de top 100 populaire games op het Steam-platform te spelen, waardoor een uitstekende mobiele game-ervaring wordt geboden.

De nieuwe E1T41IMS.106 BIOS (aangeduid als 106) en 31.0.101.5445 GPU-driver (aangeduid als 5445) voor de MSI Claw hebben volgens interne tests de gamingprestaties aanzienlijk verbeterd. Zo steeg de prestatie van de bekende open-wereld horror game “7 Days to Die" met wel 150%. Andere populaire games zoals “Monster Hunter World" en “Cyberpunk 2077" zagen ook prestatieverbeteringen van meer dan 50% met de nieuwe BIOS- en GPU-stuurprogramma’s, waardoor een soepelere game-ervaring wordt geboden.

Consumenten kunnen nu de nieuwste BIOS downloaden van de MSI officiële website en de nieuwste GPU-stuurprogramma’s van de Intel ARC officiële website. Bovendien kunnen gebruikers vanaf BIOS 106 de BIOS rechtstreeks binnen de Windows-omgeving bijwerken zonder de noodzaak van een extra USB-flashstation of dockingstation, wat de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk vergroot. Voor BIOS-update methoden, raadpleeg de update-instructies in het BIOS-bestand. En voor meer informatie over updates voor de Claw, kunnen gebruikers verwijzen naar de officiële website van MSI.

Om de gebruikerservaring voortdurend te verbeteren, werkt MSI actief samen met Intel om de prestaties van de Claw te optimaliseren. We geloven dat met elke update van de BIOS, GPU-stuurprogramma’s, en de ingebouwde gaming tussenpersoon software, MSI Center M, de Claw een stabielere en soepelere game-ervaring zal bieden. Daarnaast, om ervoor te zorgen dat de nieuwe BIOS- en GPU-stuurprogramma’s maximale voordelen opleveren, raadt MSI officieel aan om de volgende instellingen te gebruiken tijdens het gamen om de beste game-ervaring te bereiken:

Game-related Setting Suggested Setting
User Scenario Extreme Performance
In-game Resolution FHD (1920*1080)
In-game Graphic Quality Low
XeSS (Xe Super Sampling) Performance (if applicable)
V-Sync OFF
FPS Limitation OFF

Voor meer informatie over de Claw kunnen gebruikers de volgende locaties bezoeken. MSI heeft ook toegewijd personeel gestationeerd op het officiële forum en de officiële Sub-Reddit om te reageren op gebruikersvragen. Gebruikers worden aangemoedigd om optimaal gebruik te maken van deze bronnen. Onder andere een toegewijde landingspagina over hoe je de MSI Claw op de juiste wijze kunt instellen:

Claw Official Product Page
Claw Official User Guide

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *