Sponsor

MSI introduceert FORGE-series randapparatuur

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Met de FORGE-series speelt MSI in op gamers en kantoorgebruikers. Specifiek richt de FORGE G-lijn zich op gamers, waar de reguliere FORGE lijn zich richt op productiviteit. De FORGE GK100 COMBO betreft een gaming toetsenbord met gamingmuis voor een betaalbare prijs, aldus MSI.

Het officiële persbericht

MSI, wereldwijd marktleider in gaming en innovatieve computeroplossingen, introduceert de nieuwste toevoeging aan zijn uitgebreide assortiment randapparatuur - de FORGE-serie. Aangedreven door MSI GEAR, voedt de FORGE-serie niet alleen de creativiteit, maar verbetert ook de gameplay, zodat gebruikers hun visies tot leven kunnen brengen, zowel in-game als op het werk. De FORGE-serie is ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van zowel gamers als professionals en omvat de FORGE G-lijn voor gamers die op zoek zijn naar meeslepende ervaringen en de FORGE (non-G) lijn, ideaal voor kantoorgebruik en professionele omgevingen.

FORGE GK100 COMBO & FORGE GM100 - Uw instap in gaming

MSI onthult de eerste producten uit de FORGE-serie: de FORGE GK100 COMBO. Met het FORGE GK100 toetsenbord en de FORGE GM100 muis biedt de FORGE GK100 COMBO gamers een betaalbare en toch capabele oplossing voor hun gaming-behoeften. Met een focus op functionaliteit en betrouwbaarheid biedt dit combo-pakket essentiële functies om je game-ervaring te verbeteren. De FORGE GM100 optische gamingmuis is ook apart verkrijgbaar.

“De producten uit de FORGE-serie zijn ontworpen om gebruikers te voorzien van een betrouwbare en betaalbare randoplossing met essentiële functies en een focus op bruikbaarheid, zodat ze een solide basis hebben voor hun gaminginspanningen."

Prijs en beschikbaarheid

De FORGE GK100 COMBO en FORGE GM100 zullen respectievelijk vanaf maart 2024 te koop zijn bij geautoriseerde MSI retailers en e-commerce partners. Ontdek een nieuw niveau van precisie, stijl en veelzijdigheid met de FORGE-serie van MSI.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *