Sponsor

MSI introduceert Spatium M580 Frozr PCIe 5.0 M.2 SSD

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

De MSI Spatium M580 Frozr betreft een PCIe 5.0 M.2 SSD met leessnelheden tot 14,6 GB/s. De M.2 SSD komt standaard met een forse heatsink om zijn high-end prestaties te beheersen als het om warmteontwikkeling gaat. De Spatium M580 Frozr zal naar verwachting binnenkort op de test bench belandden voor een review.

Het officiële persbericht

MSI, wereldwijd marktleider op het gebied van gaming PC-hardware, kondigt met trots de release aan van de langverwachte SSD-krachtpatser, de Spatium M580 Frozr, die een nieuw tijdperk van opslagprestaties inluidt. Met geavanceerde technologie en innovatieve thermische oplossingen is deze SSD klaar om de normen voor snelheid en betrouwbaarheid in opslagoplossingen opnieuw te definiëren.

Spatium M580 Frozr , nieuwe hoogten bereiken met gekroonde snelheden

De Spatium M580 Frozr zet met zijn revolutionaire kenmerken een nieuwe standaard voor opslagprestaties. Aangedreven door de state-of-the-art PHISON E26 PCIe Gen 5 controller en uitgerust met geavanceerde 3D NAND flash modules met 232 lagen, bereikt deze SSD verbluffende leessnelheden tot 14,6 GB/s en schrijfsnelheden tot 12,7 GB/s, tot 2 keer snellere overdrachtssnelheden in vergelijking met de huidige PCIe 4.0 SSD’s. Dit betekent een aanzienlijke sprong in snelheid, versterkt door een DRAM-cachebuffer en een SLC-cache, waardoor gebruikers razendsnel toegang krijgen tot gegevens en waardevolle milliseconden aan latentie winnen voor gaming, content creatie en professionele toepassingen.

Daarnaast is de Spatium M580 Frozr versterkt met LPDC ECC en E2E Data Protection, wat zorgt voor data-integriteit en betrouwbaarheid. Met een hoge TBW-waarde (Terabytes Written) en ondersteund door een uitgebreide garantie van 5 jaar, kunnen gebruikers vertrouwen op de duurzaamheid en lange levensduur van de SPATIUM M580 FROZR in 1TB, 2TB en 4TB varianten na een eenvoudige installatie.

Als aanvulling op de uitzonderlijke prestaties is de patium M580 Frozr uitgerust met een revolutionaire passieve tower koeler. Deze koeler, die voorgemonteerd is op de SSD, bevat drie heatpipes die bekend staan als CORE pipes en een overvloed aan aluminium vinnen, waardoor het oppervlak gemaximaliseerd wordt voor verbeterde koelcapaciteit en luchtstroomdoorvoer. Door de bedrijfstemperaturen met maximaal 20 graden Celsius te verlagen, levert deze koelplaat extreme prestaties en blijft de maximale opslagcapaciteit behouden, zelfs onder zware werklasten.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *