Sponsor

MSI Titan GT77 HX onthuld; eerste laptop met een Mini-LED-display van 4K/144 Hz

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware Nieuwsberichten

MSI heeft haar nieuwe GT Titan-vlaggenschip onthuld: de GT77 HX-gaminglaptop. Zoals besproken in onze review van de Titan GT77 weet de serie desktopprestaties te benadrukken. Met haar nieuwe model wil MSI de lat nogmaals hoger leggen.

4K/144Hz Mini LED-display

Het speerpunt van de nieuwe Titan GT77 HX is het Mini-LED-display met een resolutie van 4K en een refresh rate van 144Hz. Het scherm zelf wordt aangedreven door een AmLED Mini LED-beeldtechniek van AUO. Met 1008 dimming-zones maakt het scherm gebruik van een exclusieve ‘Adaptive Image Processing’ en een ‘Adaptive Dimming en Boosting’-technologie. Hiermee zouden beelden nauwkeurig en zonder vertraging worden verwerkt.

De piekhelderheid van het scherm ligt op 1000 nits, waarmee HDR-prestaties in samenhang met een diepgaand kleurengamma een indrukwekkend eindresultaat moet doen opleveren. Om die reden is het scherm van de Titan GT77 HX gecertificeerd als VESA DisplayHDR 1000.

Het Mini-LED-display is vanuit de fabriek gekalibreerd en biedt een DCI-P3-dekking van 100%. Deze dekking is niet enkel interessant voor de algehele kleurbeleving. Voor content creators met name in video-industrie is DCI-P3 bij uitstek geschikt. In combinatie met de MSI True Color Technology-software wordt elke Mini-LED individueel aangestuurd.

CES 2023

De Titan GT77 HX wordt officieel gelanceerd tijdens CES 2023. Tijdens dit grote Tech Evenement te Las Vegas zal MSI nog meer nieuws onthullen rondom de Titan GT77 HX, waaronder de next-gen Nvidia GeForce Laptop-GPU waarmee deze ’titaan’ is uitgerust.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *