Sponsor

Nieuw van Corsair, LX RGB Fans

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Hardware
Visie van TechGaming

Corsair lanceert LX RGB ventilatoren, een combinatie van briljante verlichting en uitzonderlijke koeling. De LX RGB-ventilatoren zijn zeer geschikt voor gebruik als case fans of bevestigd aan radiatoren.

CORSAIR is een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige apparatuur en technologie voor gamers, content makers en pc-liefhebbers.

Het officiële persbericht

Corsair heeft vandaag de LX RGB-serie koelventilatoren gelanceerd, de nieuwste toevoeging aan het veelgeprezen iCUE LINK ecosysteem. De LX RGB-serie bewijst dat verbazingwekkende verlichting en krachtige koeling elkaar niet uitsluiten en herdefinieert de verwachtingen van pc-liefhebbers - en dankzij iCUE LINK wordt het bouwen en aansluiten van je meesterwerk eenvoudig en gemakkelijk.

Verkrijgbaar in 120mm en 140mm maten, kan je kiezen voor zwart of wit, om de esthetiek van uw bouw aan te passen. Elke LX RGB ventilator heeft 18 individueel adresseerbare RGB LED’s verspreid over een binnenste en buitenste licht lus, het creëren van spectaculaire, volledig aanpasbare lichteffecten - met inbegrip van de iCUE LINK-exclusieve Time Warp modus die betoverende optische illusies creëert.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de nieuwe en verbeterde iCUE 5 software, waarmee het gemakkelijker dan ooit is om de verlichtingseffecten aan te passen en ertussen te schakelen of ze te synchroniseren met je games.

Deze geweldige looks worden ondersteund door rigoureuze engineering en zorgvuldige tests om sterke, efficiënte koeling te leveren.

Een combinatie van hoge luchtstroom, het bereiken van PWM-gecontroleerde snelheden tot 2.400 RPM, en hoge statische druk maken LX RGB fans zeer geschikt voor gebruik als case fans of aangesloten op radiatoren. CORSAIR AirGuide Technology, met zijn anti-vortex schoepen, focust ook de luchtstroomrichting om lucht efficiënter door uw behuizing te verplaatsen.

Bovendien is de LX RGB-serie ontworpen voor een stille werking, met magnetische koepellagers die wrijving minimaliseren voor een laag geluidsniveau en een superieure levensduur. De Zero RPM Mode elimineert ventilatorgeluid volledig bij lage belastingen, waarbij de ventilatoren alleen draaien als je systeem daarom vraagt.

Installatie wordt moeiteloos met CORSAIR’s innovatieve één-draai QuikTurn ™ schroeven, zodat je een volledige set ventilatoren in seconden kan installeren, waardoor je zowel tijd, als moeite bespaart. iCUE LINK brug connectoren worden meegeleverd met de ventilatoren, hiermee kan je ze direct op elkaar stapelen om een naadloze bank van ventilatoren te creëren zonder tussenliggende draden, waardoor de installatie nog eenvoudiger wordt.

Met de LX RGB-serie blijft CORSAIR de grenzen van PC-koeling en esthetiek verleggen, met een krachtige combinatie van briljante verlichting en uitzonderlijke koeling.

Beschikbaarheid

De LX RGB-serie is nu verkrijgbaar als startpakket met meerdere ventilatoren met een iCUE LINK System Hub, of als uitbreidingspakket met één ventilator bij de CORSAIR-webwinkel en het wereldwijde CORSAIR-netwerk van geautoriseerde detailhandelaren en distributeurs.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *