Sponsor

Nieuw van Corsair- RS Series High-Performance Daisy-Chain PWM Fans

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Hardware
Visie van TechGaming

Corsair kondigt vandaag de lancering aan van de nieuwe RS-serie koelventilatoren, met indrukwekkende en betaalbare koeling en eenvoudige serieschakeling voor een probleemloze installatie.

Corsair is een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige apparatuur en technologie voor gamers, content creators en pc-liefhebbers. Hiermee levert de fabrikant een volledig ecosysteem van producten die samenwerken om iedereen, van casual gamers tot toegewijde professionals, in staat te stellen optimaal te presteren.

Het officiële persbericht

Dankzij de nieuwste ventilatortechnologie zijn de ventilatoren uit de RS-serie ideaal voor pc-bouwers die precieze PWM-koeling zoeken zonder extra regelaars nodig te hebben. Verkrijgbaar als ARGB-versie met opvallende adresseerbare verlichting en als niet-RGB-versie, is er een RS Series ventilator voor elk type bouw.

RS ventilatoren stroomlijnen het kabelbeheer in je gebouw wanneer je de ene ventilator doorlinkt naar de volgende, allemaal aangesloten op je moederbord met behulp van een enkele 4-pins PWM-connector.

RS ARGB fans voegen dynamische verlichting toe aan je bouw zonder onnodige complexiteit door gebruik te maken van één +5V ARGB header. Deze gestroomlijnde aanpak maakt installatie een fluitje van een cent, waardoor de controle over ventilatorsnelheden en verlichting binnen handbereik is via je moederbord.

Tijdens omstandigheden met lage belasting elimineert de ondersteuning van de Zero RPM Mode ventilatorgeluiden door de ventilatoren te laten stoppen met draaien wanneer ze niet nodig zijn.

De RS-serie bevat CORSAIR AirGuide-technologie, de beproefde functie in moderne CORSAIR-ventilatoren die helpt de luchtstroom precies daar te leiden waar het nodig is met anti-vortex schoepen. Bovendien minimaliseert het befaamde CORSAIR Magnetic Dome lager lawaai en wrijving terwijl het zorgt voor een langere levensduur van de ventilatoren, wat resulteert in een goed afgeronde ventilator met uitzonderlijke waarde.

Beschikbaarheid en prijzen

RS en RS ARGB ventilatoren zijn nu verkrijgbaar in 120mm en 140mm maten, in zowel single als multi-fan packs, via de CORSAIR webstore en het CORSAIR wereldwijde netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *