Sponsor

Nieuw van OnePlus, de Nord CE4 Lite

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Esther Door Esther Mobiel
Visie van TechGaming

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft vandaag bekendgemaakt dat de OnePlus Nord CE4 Lite 5G op 24 juni 2024 wordt gelanceerd.

OnePlus is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in mobiele technologie en heeft als doel de uitdaging aan te gaan met de conventionele concepten van technologie.

Het officiële persbericht

De OnePlus Nord CE4 Lite 5G biedt gebruikers de iconische snelle en soepele vlaggenship-ervaring van OnePlus, tegen een betaalbare prijs. Het toestel is ontworpen om de typische dagelijkse zorgen van gebruikers aan te pakken en de ervaring met betrekking tot dagelijks smartphonegebruik te verbeteren. Zo beschikt de OnePlus Nord CE4 Lite 5G over een reeks functies die samen zorgen voor een uitstekende batterijduur, meeslepende kijkervaring, uitzonderlijk snel opladen, verschillende fotografiemogelijkheden en meer.

“De OnePlus Nord CE4 Lite 5G heeft alles in zich om een revolutie in de budgetsmartphonemarkt teweeg te brengen," zegt Kinder Liu, President en COO van OnePlus. “Door een batterijduur, oplaadsnelheden, beeldschermkwaliteit en fotografie-ervaring van vlaggenschipniveau te leveren tegen een ongeëvenaarde prijs, steekt de OnePlus Nord CE4 Lite 5G met kop en schouders boven de rest uit en zet het een nieuwe maatstaf voor het budgetsmartphonesegment."

Volledig in lijn met het ‘Never Settle’-motto van OnePlus, beschikt de OnePlus Nord CE4 Lite 5G dus over specificaties van vlaggenschipniveau. Het toestel is voorzien van een 5110mAh-batterij welke snel opgeladen kan worden middels de 80W SUPERVOOC-oplaadfunctie. Verder is de smartphone uitgerust met een superhelder 2100nits AMOLED-scherm, inclusief een verversingssnelheid van 120Hz. Tot slot beschikt de OnePlus Nord CE4 Lite 5G over de Aqua Touch-functionaliteit, 5W omgekeerd opladen en meer. Hiermee krijgen budgetbewuste gebruikers dezelfde ongeëvenaarde prestaties die voorheen exclusief waren voor high-end modellen.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *