Sponsor

Noctua lanceert HOME-productlijn voor multifunctionele ventilatie

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Met de HOME-productlijn lanceert Noctua een unieke set aan ventilatie voor rondom de PC, voor op kantoor en specifieke doeleinden zoals het koelen van een apparaat. De welbekende NF-A12x25 ventilator is als uitgangspunt genomen, die zich als set en aanvullende accessoires laat toepassen als bureauventilator. Dankzij de accessoires zijn er talloze toepassingsmogelijkheden, zoals het koelen van apparatuur. De HOME-productlijn is per direct beschikbaar.

Het officiële persbericht

Noctua lanceert vandaag haar nieuwe HOME-productlijn voor ventilatie voor thuis, op kantoor en voor meerdere doeleinden. Beginnend met twee ventilatorsets en negen modulaire accessoire producten, waarmee Noctua-ventilatoren kunnen worden gebruikt voor verschillende koeltaken buiten het domein van PC-koeling, draait de nieuwe HOME-lijn allemaal om het benutten van Noctua’s bekroonde ventilatortechnologie in nieuwe toepassingsgebieden.

“Noctua komt oorspronkelijk uit de markt voor PC-koeling, maar de bekroonde prestaties, de stille werking en de stabiliteit op lange termijn van onze ventilatoren zijn net zo nuttig in diverse andere toepassingen", zegt Roland Mossig (Noctua CEO). “Onze industriële klanten en tech-savvy doe-het-zelvers gebruiken onze ventilatoren al vele jaren voor toepassingen buiten de PC-koeling, dus de nieuwe HOME-lijn markeert de volgende stap in het gebruik van onze technologieën voor een breder bereik van koelingseisen en maakt ze toegankelijker voor een breder publiek."

De lancering van Noctua’s HOME-lijn bestaat uit twee complete, kant-en-klare ventilatorsets en negen modulaire accessoire producten, die het allemaal mogelijk maken om Noctua-ventilatoren in te zetten voor typische ventilatietaken thuis, op kantoor of voor meerdere doeleinden. De NV-FM1 is bijvoorbeeld een zeer veelzijdige, draaibare houder voor 120 en 140 mm ventilatoren die niet alleen kan worden gebruikt als een eenvoudige standaard op bureaus of andere vlakke oppervlakken, maar ook kan worden bevestigd aan muren, plafonds, meubels of andere objecten. Voor toepassingen die een sterke, gerichte luchtstroom vereisen, kan deze worden gekoppeld aan de op maat gemaakte NV-AA1-12 luchtstroomversterker die de ventilatieprestaties van de ventilator aanzienlijk verbetert. Beide producten zijn gebundeld in de NV-FS1 set met de bekroonde NF-A12x25 ventilator, een NA-FC1 ventilatorregelaar en de nieuwe NV-PS1 230/115V AC naar 12V DC voeding plus een ventilatorrooster en verlengkabel. Kortom, de NV-FS1 is een stevige, stille bureau- of kamerventilator van topkwaliteit die vrijwel overal kan worden geïnstalleerd met schroeven, kabelbinders of de geïntegreerde magneten.

De NV-MPG1 multifunctionele pakkingen zijn ideaal voor het plaatsen van een koelventilator bovenop A/V-ontvangers, DVR’s, videogameconsoles, stereoapparatuur, routers, switches, set-top-boxen of andere apparaten die ventilatiegaten aan de bovenkant hebben. De NV-MPP1 multifunctionele pads zijn daarentegen ontworpen voor het plaatsen van ventilatoren onder apparaten met ventilatiegaten aan de onderkant. De NV-FS2 set combineert de pakking en de pads met een NF-A12x25 ventilator, NA-FC1 regelaar, NV-PS1 voeding, NA-FC1 ventilatorregelaar, ventilatorrooster en verlengkabel, wat zorgt voor een zeer aanpasbaar koelpakket dat kan worden gebruikt voor verschillende koeltoepassingen, maar ook als een eenvoudige bureauventilator of om de efficiëntie van verwarmingsradiatoren te verhogen.

De NV-FH2 een nog robuustere versie van de populaire NA-FH1 8-weg ventilator hub, op maat gemaakt voor thuis, op kantoor en voor multifunctionele ventilatietoepassingen. De S-ATA voedingsingang van de NA-FH1 is vervangen door een 12V barrel connector en is voorzien van een afneembaar deksel voor mechanische bescherming en een strak uiterlijk. De NV-SPH1 set combineert de NV-FH2 met de nieuwe NV-PS1 voeding, waardoor klanten een complete, veilige en gecertificeerde oplossing hebben voor het voeden van maximaal 8 ventilatoren vanuit het lichtnet.

In combinatie met Noctua’s bestaande ecosysteem van 40, 60, 80, 92, 120, 140 en 200 mm ventilatoren (24V, 12V, 5V met USB power adapterkabels) en diverse accessoires zoals ventilatorroosters en verleng- of splitterkabels, bieden de nieuwe HOME line producten klanten een vertrouwde, modulaire en zeer flexibele toolbox voor het oplossen van typische koeluitdagingen in hun huizen, kantoren en diverse andere omgevingen.

Producten
Prijzen en beschikbaarheid

De producten en bijhorende accessoires zijn per direct beschikbaar voor de onderstaande adviesprijzen:

 • NV-FS1: EUR/USD 99,90
 • NV-FS2: EUR/USD 79,90
 • NV-FM1: EUR/USD 39,90
 • NV-AA1-12: EUR/USD 14,90
 • NV-PS1: EUR/USD 29,90
 • NV-FH2: EUR 49,90 / USD 44,90
 • NV-SPH1: EUR 69,90 / USD 59,90
 • NV-MPG1.brown: EUR/USD 14,90
 • NV-MPG1.zwart: EUR/USD 14,90
 • NV-MPP1.bruin Sx4: EUR/USD 12,90
 • NV-MPP1.black Sx4: EUR/USD 12,90
Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *