Sponsor

Noctua presenteert NH-D12L chromax.black CPU-koeler

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Na diverse Noctua CPU-koelers in het zwart, oftewel chromax.black, is de NH-D12L nu ook voorzien van deze royale behandeling. Volledig opgetrokken in het zwart inclusief bijhorende accessoires.

Het officiële persbericht

Noctua breidt vandaag haar chromax.black lijn uit met een volledig zwarte versie van de bekroonde low-height 120mm CPU koeler NH-D12L: trouw blijvend aan de succesvolle formule van het originele model, combineert de nieuwe chromax.black versie met zijn zwarte ventilatoren en zwart gecoate koelplaat dezelfde kenmerkende stille koelprestaties met een slanke stealth look.

“De NH-D12L is een populaire keuze geworden voor compacte, high performance builds in cases zoals de Lian Li O11 Dynamic of de DAN C4-SFX", zegt Roland Mossig (Noctua CEO). “Met de nieuwe chromax.black versie geven we klanten nu de optie om de bekende stille koelprestaties van de NH-D12L te gebruiken in volledig zwarte systemen."

De NH-D12L chromax.black is een volledig zwarte versie van Noctua’s NH-D12L low-height 120mm klasse CPU-koeler die is ontworpen om uitstekende stille koelprestaties te combineren met superieure case compatibiliteit. De nieuwe chromax.black versie is identiek aan het bekroonde reguliere model, behalve de kleur: met een zwart gecoate heatsink, een zwarte ventilator met zwarte anti-vibratie-pads, zwarte ventilatorclips en zwarte montagedelen is hij letterlijk van top tot teen zwart. Dankzij grondige optimalisaties van het coatingmateriaal levert het chromax.black-model dezelfde, befaamde stille koelprestaties als zijn gewone, niet-gecoate tegenhanger.

Met een hoogte van slechts 145mm (13mm lager dan Noctua’s reguliere 120mm modellen), past de NH-D12L chromax.black in veel 4U-behuizingen en smallere tower cases die voorheen beperkt waren tot oplossingen met 92mm ventilatoren. Tegelijkertijd zorgen het dual-tower ontwerp met vijf heatpipes en de state-of-the-art NF-A12x25r 120mm ventilator ervoor dat hij een efficiëntieniveau bereikt dat veel 120mm modellen met volledige hoogte overtreft. Dankzij de configuratie met één ventilator en de asymmetrische vinnenstapeling biedt de NH-D12L 100% RAM compatibiliteit op AMD AM5/AM4 en Intel LGA1851/1700/1200 door uit de buurt te blijven van de geheugensleuven.

De NH-D12L chromax.black is uitgerust met het befaamde SecuFirm2™ montagesysteem, Noctua’s bekroonde NT-H1 thermische compound en een fabrieksgarantie van 6 jaar en is daarmee de perfecte keuze voor toepassingen die serieuze koelprestaties vereisen, maar waar de grotere NH-U12A niet in past.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *