Sponsor

Nvidia GeForce 460.79 voor Cyberpunk 2077 nu beschikbaar

Driver nieuws, pc

Vannacht is het voor velen zover, want dan verschijnt het langverwachte Cyberpunk 2077. Om de game optimaal te spelen vanuit het groene kamp heeft Nvidia een nieuwe driver beschikbaar gesteld. Dit betreft GeForce Game Ready Driver 460.79 (WHQL). Deze versie zou bugs, crashes of problemen anderzijds grotendeels tegen moeten gaan voor de beste gameplay-ervaring bij de launch.

Voor deze driver heeft Nvidia ook een artikel samengesteld, met daarin meer informatie over de optimalisaties. Overigens is daar ook een aantal benchmarks terug te vinden van Cyberpunk 2077. Dat in combinatie met onder andere de RTX 2080, RTX 3080 en RTX 3090. Daarbij toont men ook het verschil met DLSS (Deep Learning Super Sampling) aan en uit.

Naast dat biedt GeForce 460.79 tevens optimalisaties voor de launch van Minecraft RTX op Windows 10. Afgezien van dat zijn er geen uitgebreide veranderingen voor andere, grote titels. Wel interessant zijn twee nieuwe features voor het Control Panel: Background Application Max Frame Rate en Color Accuracy Mode. Deze zijn terug te vinden bij “3D Settings” en “Display > Adjust Desktop Color Settings” respectievelijk.

Voor meer informatie omtrent GeForce 460.79 kan je terecht bij de documentatie. Zoals gewoon kan je terecht op Nvidia’s officiële website voor de download, waaronder Windows 10 (64 bit).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid