Sponsor

Nvidia GeForce 461.72 beschikbaar voor de RTX 3060

Driver nieuws, pc

Op 25 februari heeft Nvidia de RTX 3060 officieel gelanceerd. Zoals gebruikelijk betekent dat een nieuwe Game Ready Driver; in dit geval Nvidia GeForce 461.72. Deze brengt de beste ondersteuning en prestaties met zich mee voor de RTX 3060, alsmede de nieuwe CMP 40HX en CMP 30HX. De laatste twee betreffen de nieuwe cryptomining-videokaarten van Nvidia, met als doel om meer RTX-kaarten in de handen van gamers te krijgen.

Naast de hardwarematige ondersteuning brengt Nvidia GeForce 461.72 verbeteringen en fixes met zich mee. Zo zijn er specifieke problemen verholpen met Hitman 2, een aantal games en diverse programma’s. De driver is niet zonder euvels, want er zijn vooralsnog onopgeloste, doch bekende problemen met o.a. World of Warcraft: Shadowlands en Rainbow Six Siege.

Voor meer informatie omtrent GeForce 461.72 kan je terecht bij de documentatie. Zoals gewoonlijk kan je terecht op Nvidia’s officiële website voor de download, waaronder Windows 10 (64 bit).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid