Sponsor

Nvidia GeForce 466.47 beschikbaar voor LHR-videokaarten

Driver nieuws, pc

Deze maand lanceert Nvidia haar vernieuwde RTX 3000-reeks, op basis van de nieuwe Lite Hash Rate-GPU’s. Deze herintroduceren de eerdere Ethereum-nerf, ofwel halvering van de hashrate bij het minen van die cryptocurrency. Voor optimale ondersteuning van de nieuwe LHR-videokaarten heeft Nvidia een nieuwe driver beschikbaar gesteld: GeForce 466.47. Deze komt tevens met ondersteuning voor de pc-release van Days Gone.

Verder zijn er prestatieproblemen in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint en crashes in Starbase verholpen. Vooralsnog zijn er wel wat bekende euvels met de driver, zoals problemen met flikkeringen en kleuren bij gebruik van HDR. Ook is het bekend dat World of Warcraft: Shadowlands eveneens flikkeringen ervaart in sommige gebieden. Daartegenover staat Batman Arkham Knight, die kan crashen bij inschakeling van ‘turbulence smoke’.

Voor alle informatie omtrent GeForce 466.47 kan je een blik werpen op de release notes. Via Nvidia’s officiële website kan je terecht voor de download, waaronder voor Windows 10 (64 bit).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid