Sponsor

Nvidia GeForce 466.77 voor de RTX 3070 Ti nu te downloaden

Driver nieuws, pc

Afgelopen week lanceerde de RTX 3080 Ti van Nvidia, de eerste van een gloednieuw duo. Opvolgend is de RTX 3070 aan de beurt, die eveneens een optimale videodriver met zich meekrijgt. In dit geval betreft het GeForce 466.77. Deze biedt ook optimale prestaties voor The Persistence, Chivalry 2 en Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Daarnaast is Nvidia Reflex in optimale vorm beschikbaar voor War Thunder en Escape from Tarkov.

Verder is een ‘freeze’ in betrekking tot VR-games en 4K-televisies geëlimineerd, is een BSOD (Blue Screen of Death) verholpen en kaart Nvidia wederom aan dat een 4K-resolutie in combinatie met een verversingssnelheid van 120 Hz weer mogelijk is voor RTX 2000, GTX 1600 en GTX 1000-kaarten. Wel zijn er dezelfde probleempjes nog aanwezig van de voorgaande driver, maar de flikkeringen en kleurproblemen in de HDR-modus moeten bij de volgende release opgelost zijn.

Voor alle informatie omtrent GeForce 466.47 kan je een blik werpen op de release notes. Via Nvidia’s officiële website kan je terecht voor de download, waaronder voor Windows 10 (64 bit).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid