Sponsor

Nvidia GeForce 471.41 met DLSS voor Red Dead Redemption 2 verkrijgbaar

Driver nieuws, pc

De laatste tijd is Nvidia druk bezig met het beschikbaar stellen van drivers die DLSS (Deep Learning Super Sampling) en andere features mogelijk maken. Vandaag is daar wederom een voorbeeld van, in dit geval voor het befaamde Red Dead Redemption 2. Die titel ondersteunt vanaf deze driver, GeForce 471.41, dus officieel DLSS. Dat geldt overigens ook voor het gloednieuwe Chernobylite, die nu tevens DLSS biedt.

Met de komst van GeForce 471.41 zijn probleempjes verholpen in een aantal games. Zo dient Doom Eternal niet langer te bevriezen en hoort League of Legends voortaan succesvol te starten. Verder zijn er euvels verholpen in betrekking tot HDR, beperkte resolutie op bepaalde schermen en meer. Helaas zijn de problemen met onder andere YouTube, Hitman 3, Monster Hunter World en Batman Arkham Knight nog niet opgelost.

Voor alle informatie omtrent GeForce 471.41 kan je een blik werpen op de release notes. Via Nvidia’s officiële website kan je terecht voor de download, waaronder voor Windows 10 (64 bit).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid