Sponsor

Nvidia host GeForce RTX: Game On-evenement op 12 januari

Industrie nieuws, pc

Volgende maand mogen we diverse onthullingen verwachten vanuit Nvidia, want de groene titaan zal op 12 januari om 18:00 uur het GeForce RTX: Game On-evenement hosten. Logischerwijs betreft het een digitaal evenement, dat live te volgen zal zijn op Nvidia’s Twitch. GeForce RTX: Game On vindt overigens plaats tijdens CES 2021 (Consumer Electronics Show), een welbekende techbeurs van die van maandag 11 januari tot en met 14 januari aanwezig zal zijn.

GeForce RTX: Game On

Waar Nvidia’s evenement zich op zal focussen, is niet geheel bekend. Nou hebben we afgelopen week wel de komst van een RTX 3060 en RTX 3080 Ti kunnen melden. Die kaarten zouden in januari en februari respectievelijk verschijnen. Kortom, een voorproefje van die kaarten is niet onwaarschijnlijk. Dat geldt overigens ook voor de eventuele komst van een RTX 3050 en RTX 3050 Ti.

Naast Nvidia gaan we overigens ook een presentatie van AMD’s Lisa Su tegemoet tijdens CES 2021. Wellicht dat we vanuit AMD een respons mogen verwachten op Nvidia’s aankomende kaarten in de vorm van de verwachte Radeon RX 6700 (XT). Ook zouden beide titanen dieper in kunnen gaan op hun verwachtingen voor leverbaarheid van videokaarten in 2021.

Bron: Nvidia

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid