Sponsor

NZXT onthult de N7 B550 met Wi-Fi 6E; haar eerste AMD-moederbord

Hardware nieuws, pc

Het is enige tijd geleden dat we NZXT in actie hebben gezien op het gebied van moederborden. De laatste uiting betrof een Intel Z490-moederbord, met een duidelijke focus op minimalisme. Nu mag het rode kamp voor het eerst aan de beurt zijn, want NZXT heeft haar N7 B550 onthuld. Naast de typerende B550-features bezit dit moederbord ingebouwde Wi-Fi met ondersteuning voor de WiFi 6E-standaard. Oh, en er is AMD CrossFireX-ondersteuning voor de liefhebber.

De N7 B550 bezit wel een flink prijskaartje voor een B550-bord, want de adviesprijs is € 229,90. Hier staan dus wel moderne features tegenover, inclusief het eerdergenoemde Wi-Fi 6E én zaken zoals USB 3.2 Gen 2 (inclusief Type-C) en Bluetooth 5.2. Zoals voorheen is óók de N7 B550 in twee smaken te verkrijgen: stijlvol wit en zwart. In beide gevallen krijg je een schild dat het overgrote deel van het moederbord bedekt, ofwel beschermt.

Voor alle specificaties en connectiviteit kan je logischerwijs terecht op de officiële productpagina. Met ingebouwde ARGB, te besturen via NZXT CAM, bezit het moederbord nog een stukje verlichting voor de liefhebber. Voor de overklokkers onder ons is er een 14+2 phase power delivery. In onze reviews van diverse B550-borden wisten we dieper op de waarde van het B550-platform in te gaan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid