Sponsor

OnePlus onthult meer details over nieuwe reeks producten

Onze nieuwsberichten zijn gebaseerd op de laatste actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Nieuws
Het officiële persbericht

Wereldwijd technologiemerk OnePlus heeft vandaag meer details onthuld over alle producten die op 16 juli te zien gaan zijn tijdens het Summer Launch Event in Milaan, Italië. Tijdens het evenement worden de OnePlus Nord 4, OnePlus Pad 2, OnePlus Nord Buds 3 Pro en OnePlus Watch 2R gepresenteerd.

“We zijn verheugd ons Summer Launch Event op 16 juli in Milaan te houden en kunnen niet wachten om te zien wat onze gebruikers van de producten vinden," zegt Kinder Liu, President en COO van OnePlus. “Onze nieuwste producten zijn in nauwe samenwerking met onze community ontworpen en gaan onze gebruikers helpen het maximale uit elk aspect van hun digitale leven te halen."

OnePlus Nord 4

De OnePlus Nord 4 is het nieuwste lid van de OnePlus Nord-familie en is met 7,99 mm de dunste OnePlus Nord ooit. Het is ook het enige toestel van het 5G-tijdperk dat beschikt over een volledig metalen unibody ontwerp, waardoor de klassieke sterkte en verfijning van aluminium terugkeert in de wereld van smartphones. De OnePlus Nord 4 is gemaakt met behulp van verschillende geavanceerde technieken, waaronder een nano-geëtst ontwerp en een revolutionair nieuw antenneontwerp. Hiermee wordt de missie van OnePlus Nord voortgezet om vlaggenschiptechnologie beschikbaar te maken zonder een vlaggenschipprijs.

OnePlus Pad 2

De OnePlus Pad 2 voegt zich bij de OnePlus Pad en de OnePlus Pad Go in de groeiende tabletfamilie van OnePlus. Het bouwt voort op de sterke basis van eerdere generaties OnePlus Pad met zijn lichtgewicht ontwerp en 7:5-beeldverhoudingsscherm, perfect om gebruikers te helpen productiever te zijn - ongeacht hun locatie. De tablet beschikt ook over de nieuwste AI-technologie en een toonaangevende chipset.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

De OnePlus Nord Buds 3 Pro zijn de nieuwste OnePlus Nord Buds en blijven geavanceerde audiotechnologie beschikbaar maken tegen een lagere prijs dan ooit tevoren. Naast toonaangevende basprestaties bevatten de OnePlus Nord Buds 3 Pro ook actieve ruisonderdrukkingstechnologie, waardoor ongewenst geluid wordt geblokkeerd en helder, hoogwaardig geluid wordt geleverd.

OnePlus Watch 2R

De OnePlus Watch 2R is de opvolger van de enorm succesvolle OnePlus Watch 2, die werd gelanceerd met een revolutionaire Dual-Engine-architectuur. Net als zijn voorganger heeft de OnePlus Watch 2R een batterijduur van 100 uur, maar de smartwatch bevat ook verbeterde fitnesstracking om gebruikers te helpen de meest nauwkeurige resultaten tijdens het sporten te behalen.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *