Sponsor

Onthulling Radeon RX 6600 XT deze week; lancering in augustus

Hardware nieuws, pc

Het is al enige tijd dat we wachten op het middensegment van AMD’s Radeon RX 6000, bestaande uit o.a. de RX 6600 XT en RX 6600. Van eerstgenoemde lijken we deze week de onthulling tegemoet te gaan. Zo duidt lekker Gerymon55 op Twitter aan dat het deze vrijdag, ofwel op 30 juli moet gaan gebeuren. Dat dan tijdens ChinaJoy, een digitale conferentie waar meerdere partijen samenkomen voor de tentoonstelling van hun producten.

Op basis van huidige verwachtingen en geruchten zou het embargo van de Radeon RX 6600 XT op 6 augustus liggen. Daarnaast zou de officiële lancering vallen op 11 augustus. Qua prijs kijken we meest waarschijnlijk naar een welgeteld bedrag van 350,- dollar. Echter wordt vanuit retailers reeds verwacht dat de basisprijs in Europa minstens 500,- euro zal zijn. Dat mogen we in augustus ondervinden, inclusief daadwerkelijke beschikbaarheid.

Bron: VideoCardz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid