Pc-versie Destiny 2 gratis te verkrijgen via Battle.net tot 18 november

Game nieuws, pc

Op het moment van schrijven is de openingsceremonie van Blizzcon 2018 in volle gang. Dit jaarlijkse evenement focust zich op games en content van Blizzard en Activision. Mocht je deze live willen meemaken of later willen terugkijken, dan kan je terecht via de Twitch van Blizzard voor VOD’s van de stream.

Naast verrassingen vanuit Blizzard weet ook Activision een aangename verrassing te delen. Dit in de vorm van een gratis game; het betreft niets minder dan de pc-versie van Destiny 2. De uitgever stelt de game tot 18 november gratis beschikbaar via de gifts-pagina van Blizzard. In ieder geval kan je de game aantreffen bij je gifts wanneer je inlogt op je account, waarna deze te downloaden valt in de Blizzard App.

Uitbreidingen

Let wel dat Activision alleen de basisgame van Destiny 2 beschikbaar heeft gesteld. Alle content die na de release uit is gebracht, dient los aangeschaft te worden. Zo betreft het onder andere Destiny 2: Forsaken, de meest recente en grootste uitbreiding dusver. Daarnaast zijn er nog Curse of Osiris en Warmind, die ieder een nieuw verhaal en de nodige content toevoegen.

Bron: Blizzard

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid