PUBG arriveert op 7 december op de PlayStation 4

Gamenieuws, PS4

Eerder deze maand gingen er al geruchten rond dat PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) onderweg was naar de PlayStation 4. Dit mag nu officieel bevestigd zijn, dankzij een onthullingstrailer die Sony op haar PlayStation-kanaal heeft geplaatst. Deze laat logischerwijs de game in actie zien, in dit geval op de PS4 Pro, en de bonussen die je ontvangt bij een pre-order.

Mocht je namelijk besluiten om de game alvast aan te schaffen, dan krijg je als beloning een volledige outfit van Nathan Drake uit Uncharted en de rugzak van Ellie uit The Last of Us. Daarnaast laat de video zien wanneer de PlayStation 4-eigenaren aan de slag mogen. Dat is om precies te zijn 7 december aanstaande. Kortom, over drie weken mogen liefhebbers aan de slag.

Bestaande en toekomstige content

Als het gaat om de PS4-uiting van PUBG, dan zal deze bij de lancering alle drie de mappen bevatten, Erangel, Miramar en Sanhok, die momenteel beschikbaar zijn op andere platformen. Daarnaast is er directe ondersteuning voor custom games, de evenementmodus, het vernieuwde ranked-systeem en trophies.

Overigens komt de game in fysieke vorm in winkels terecht en drie digitale smaken. Op laatstgenoemd gebied zijn er de Looter’s, Survivor’s en Champion’s Digital Editions. Die laatste twee zijn te verkrijgen voor 50,- euro, in plaats van de gewoonlijke 30,- euro. De Survivor-versie komt dan met de Vikendi Event Pass, 2.300 G-Coins en 20.000 BP. Ondertussen biedt de Champion-variant 6,000 G-Coins in plaats van de 20.000 BP.

Wat deze Vikendi Event Pass en G-Coins inhouden, is vooralsnog niet bekend. Dit zijn namelijk zaken die we tot nu toe niet hebben gezien in PUBG. Het lijkt er dus op dat Bluehole dus druk bezig is met uitbreidingen voor de game in de vorm van nieuwe content. Daar houden we jullie de komende maanden natuurlijk van op de hoogte.

Hieronder is in ieder geval nog de desbetreffende trailer te bekijken voor de PS4-uiting van PUBG.

Bron: YouTube

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid