Rapport: Vernieuwd Nintendo Switch-model arriveert in 2019

Nintendo Switch

Volgens The Wall Street Journal (WSJ) kunnen we volgend jaar een bijzondere verrassing verwachten van Nintendo. Het dagblad heeft namelijk bekend gemaakt dat de Nintendo Switch in 2019 een vernieuwd model zal krijgen. Dit is geen ongewone zet voor consolefabrikanten en al helemaal niet voor de fabrikant van Japanse aard. De naam van deze revisie is vooralsnog onbekend.

Betere specificaties?

Wat wel duidelijk mag zijn, is dat de nieuwe Nintendo Switch een verbeterd scherm bevat. Deze zal helderder, dunner en lichter zijn dan zijn voorganger. Hierbij meldt WSJ wel dat er geen sprake is van een OLED-scherm, zoals in moderne telefoons. Verder weet het dagblad nog te delen dat we de revisie al in de zomer van 2019 mogen verwachten in de winkels.

Kortom, de E3-beurs van 2019 lijkt een zeer interessante te worden voor liefhebbers van Nintendo. Wellicht dat het bedrijf meer wil focussen op het draagbare aspect van de Switch. Dit zou kunnen zijn in de vorm van verbeterde batterijduur of sterkere hardware. Zodra we meer weten over dit nieuwe model brengen we jullie op de hoogte.

Bron: The Wall Street Journal

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid