Sponsor

Registratie Intel EVO-merk en herontwerp van logo’s gespot

Industrie nieuws

Eerder deze week wisten we een flink nieuwtje te delen omtrent de reorganisatie van Intel. Dit naar aanleiding van wederom een vertraging in de productie(plannen) van haar 7nm-procedé. Naast een interne verschuiving, en hopelijk verbetering, werkt Intel ook aan haar extern beeld. De twitteraar momomo_us heeft namelijk de registratie gespot van een nieuwe Intel EVO-merk (of submerk) én een herontwerp van Intel’s logo, ofwel huisstijl.

Intel EVO, Core en Inside

Zo betreft het dus niet alleen een herontwerp van het Intel-logo, maar ook dat van Intel Inside en het Core-merk. Daarnaast introduceert het bedrijf dus nog het EVO-merk. Het vermoeden is dat Intel EVO bestemd is voor de Alder Lake-processoren die in 2021 zullen verschijnen. Die architectuur zal Intel’s Hybrid Technology benutten, beter bekend als de big.Little-configuratie, gebruikmakend van grotere en kleinere kernen in één CPU.

Hieronder is een overzicht te vinden van de nieuwe logo’s, met dank aan Videocardz. De combinatie van grote en kleine kernen is in de diverse designs terug te vinden. Dit middels een groter vierkant met daarin het merklogo en rechts onderin, in een kleiner vierkant, de aanduiding van de processor. De verschuiving naar een minimalistisch design dient in ieder geval geen verrassing te zijn.

Intel EVO en herontwerp

Bron: Videocardz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid