Review: Fresh ’n Rebel Twins ACE (Ice Grey) + Twins Rush (Steel Blue)
Links; Navigatie;Ben je al enige tijd zoekende naar draadloze oordopjes met Active Noise Cancelling voor tijdens het sporten? Dan zijn de Fresh ’n Rebel Ace of de Rebel Rush misschien iets voor jou. Fresh ’n Rebel heeft onlangs twee nieuwe draadloze oordopjes op de markt gebracht binnen hun Twins-serie. Beide oordopjes tonen veel overeenkomsten, echter richt de Rush zich meer op sporters en is de Ace bedoeld voor het algemene publiek.
De Twins Rush heeft een adviesprijs van € 99,99,- en de Ace kost € 69,99,-. Hieruit kan je al opmaken dat deze twee producten dicht bij elkaar liggen qua prijs. Beide draadloze oordopjes beschikken over functies zoals: Hybrid Noise Cancelling, een IP-rating en stemassistentie voor bijvoorbeeld Siri of Google Assistant. Wat dit allemaal betekent en hoe deze draadloze oordopjes in de praktijk presteren delen we graag in deze review.
Hieronder treffen we de specificaties van de Twins Ace & Rush.Twins Ace | Twins Rush | |
---|---|---|
In de doos | Twins Ace Oplaadcase Oplaadkabel (USB naar USB-C) 3 maten zachte siliconen oordopjes Quick start guide | Twins Rush Oplaadcase Oplaadkabel (USB naar USB-C) Microvezel opbergtasje 3 maten zachte siliconen oordopjes 3 maten zachte siliconen oorhaakjes Quick start guide |
Features | Bluetooth 5.3 Perfect calling (dubbele ENC microfoons) Hybrid Active Noise Cancelling Ambient Sound Mode Spraakassistent Volumeregeling en play/pauze knop Spatwaterdicht (IPX4) Auto pause (in-ear detectie) Multipoint verbinding (verbind 2 apparaten tegelijkertijd) | Bluetooth 5.3 Dual master Perfect calling (dubbele ENC microfoons) Hybrid Active Noise Cancelling Ambient Sound Mode IP57 stof- en waterdicht Spraakassistent Wind Noise Cancelling Auto pause (in-ear detectie) Quick charge Klikbare knopbediening Multipoint verbinding (verbind 2 apparaten tegelijkertijd) |
Kleur | Ice Grey Vivid Blue Pastel Pink Dreamy Lilac True Blue Storm Grey | Ice Grey Dusky Blue Pastel Pink Dreamy Lilac Steel Blue Storm Grey |
Draadloze speelduur | Draadloze speelduur oordopjes: 8 uur Draadloze speelduur oordopjes met ANC: 5 uur Totale draadloze speelduur: 34 uur Totale draadloze speelduur met ANC: 23 uur | Draadloze speelduur oordopjes: 9 uur Draadloze speelduur oordopjes met ANC: 8 uur Totale draadloze speelduur: 36 uur |
Oplaadduur | Oplaadduur oordopjes: 1 uur Oplaadduur case: 2 uur | Oplaadduur oordopjes: 1 uur Oplaadduur case: 2 uur 5 min snelladen voor 1 uur speelduur |
Onderstaande highlights zijn te benoemen uit de specificaties van bovenstaande tabel:
Hybrid Active Noise Cancelling en Ambient Sound Mode
De Fresh ’n Rebel Twins Ace en Rush beschikken beide over Hybrid Active Noise Cancelling-functionaliteit. Dit werkt als volgt: De Hybrid Active Noise Cancelling gebruikt zowel de microfoons aan de binnen- als aan de buitenkant van de oordopjes om omgevingsgeluiden te detecteren en te blokkeren. Hierdoor worden bijvoorbeeld stemmen, achtergrondgeluiden en verkeer effectief verminderd.
Beide draadloze oordopjes hebben ook een Ambient Sound Mode-functionaliteit. Dit is het tegenovergestelde van Hybrid Active Noise Cancelling. De Ambient Sound Mode versterkt omgevingsgeluiden, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er om je heen gebeurt. Dit is handig om naderende auto’s of andere belangrijke geluiden te horen wanneer je onderweg bent naar een bestemming.
IPX-rating en Multi Point Bluetooth
De Fresh ’n Rebel Twins Ace en Rush hebben beide een IP-rating. IP staat voor Ingress Protection, een internationale standaard die aangeeft hoe goed een apparaat beschermd is tegen het binnendringen van vaste stoffen (zoals stof) en vloeistoffen (zoals water). De Twins Ace heeft een IPX4-rating en de Twins Rush een IP57-rating.
Een IPX4-rating betekent het volgende voor de Twins Ace: De ‘X’ geeft aan dat de bescherming tegen vaste stoffen (zoals stof) niet is gespecificeerd of getest. Het cijfer vier geeft aan dat het apparaat bestand is tegen spatten van water vanuit elke richting. Een apparaat met een IPX4-rating is dus geschikt voor gebruik in omgevingen waar het kan worden blootgesteld aan spatwater, zoals bij een zwembad, in de regen of tijdens activiteiten zoals hardlopen in de regen. Dit betekent echter niet dat het apparaat volledig waterdicht is of bestand is tegen onderdompeling in water.
De Twins Rush heeft een hogere IP-rating van IP57. Dit wilt zeggen dat het eerste cijfer vijf, de mate van bescherming tegen vaste stoffen (zoals stof) aangeeft. In dit geval is het apparaat stofbeschermd. Dit houdt in dat de hoeveelheid stof die het apparaat binnendringt niet groot genoeg is om de werking te verstoren, maar het is niet volledig stofdicht. Het tweede cijfer, zeven, geeft de mate van bescherming tegen vloeistoffen (zoals water) aan. Dit betekent dat het apparaat beschermd is tegen onderdompeling in water tot op een diepte van één meter gedurende 30 minuten.
Een IP57-rating geeft aan dat het apparaat goed beschermd is tegen stof en bestand is tegen tijdelijke onderdompeling in water. Het is dus geschikt voor gebruik in omgevingen waar het aan zowel stof als water kan worden blootgesteld, zoals tijdens regen of bij het per ongeluk in water laten vallen van het apparaat.
Multipoint Bluetooth verbinding houdt in, zoals de naam al aangeeft, dat er twee apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen worden zonder opnieuw te koppelen. Dit kan zowel de Twins Ace als Twins Rush. Een voorbeeld om te noemen is dat je de oordopjes verbindt met je mobiele telefoon en een laptop. Je kan dan bijvoorbeeld muziek luisteren via je laptop en gesprekken ontvangen via je mobiele telefoon.
Perfect Calling en Spraakassistent
De Twins Ace en Rush zijn ook uitgerust met een functionaliteit genaamd Perfect Calling. De Environmental Noise Cancelling-microfoons verminderen geluiden zoals andere stemmen, verkeer en focussen op jouw stem, zodat je altijd duidelijk hoorbaar bent. De ingebouwde microfoons richten zich dus op jouw stem. In de Twins Ace zitten twee microfoons in elk oordopje, terwijl de Twins Rush er slechts één per oordopje heeft.
Tot slot hebben beide draadloze oordopjes spraakassistentie. Dit betekent dat je via je stem Apple Siri of Google Assistant kunt aanspreken. Druk drie keer op de knop op het linkeroordopje en Siri of Google Assistant wordt geactiveerd.
Dan zijn we aangekomen bij de showcase van de Fresh ’n Rebel Twins Ace en Twins Rush.
Te beginnen bij de Twins Ace. Als we naar de voorkant van de verpakking kijken, zien we een vertrouwde lay-out voor een product presentatie. Fresh ’n Rebel volgt hier opnieuw het beproefde concept voor het presenteren van een artikel. Links bovenaan zien we de welbekende krab, het logo van de fabrikant. Rechtsboven staan de verschillende functionaliteiten van de Twins Ace vermeld. Deze draadloze oordopjes beschikken over Bluetooth 5.3, Hybrid Active Noise Cancelling, Multipoint-connection en Perfect Calling. In het midden van de verpakking is een grote afbeelding van de Twins Ace te zien. Linksonder vinden we de productnaam, en rechtsonder de batterijduur van de draadloze oordoppen, namelijk 34 uur.
Wanneer we de doos uit de verpakking halen, treffen we een zwart afdekkapje aan met de slogan van Fresh ’n Rebel. Hierin wordt vermeld waar de fabrikant als bedrijf voor staat en hoe je ze op social media kunt volgen. Als we ook dit zwarte kapje verwijderen, zien we de case van de Twins Ace in de kleur Ice Grey.
Wanneer we de case van de Twins Ace uit de verpakking halen, zien we aan de voorkant het bekende logo van Fresh ’n Rebel. Boven het logo bevindt zich een LED-indicator die de batterijstatus weergeeft. Als we de case omdraaien, zien we nog wat technische specificaties van het product subtiel weergegeven in dezelfde kleur als de case zelf. Als we het klepje van de case openen, zien we voor het eerst de Twins Ace oordoppen. De LED-indicator strip toont aan dat er nog stroom in de case zit en dat de oordoppen worden opgeladen.
Halen we de oordopjes uit de oplaadcase, dan zien we meteen dat beide oordoppen identiek zijn. Ze zijn uitgerust met siliconen ‘in-ear plugs’, waarvan drie varianten worden meegeleverd: S, M en L. Als we een oordopje oppakken en naar de achterkant draaien, zien we opnieuw het bekende krablogo van de fabrikant. Onder het logo bevindt zich een stipje, dat fungeert als indicator om aan te geven dat het oordopje actief is en verbinding heeft met een apparaat. Draaien we het oordopje verder en focussen we op de onderkant, dan zien we dat het om het linker oordopje gaat. Hier is ook zichtbaar hoe de oordoppen worden opgeladen via de twee oplaadpunten. Onder de “L" bevindt zich een van de twee microfoons die wordt gebruikt voor diverse functionaliteiten.
Wat treffen we verder nog aan in de verpakking? Een ‘quick-guide’ om snel bekend te raken met de mogelijkheden van de Twins Ace, de extra siliconen ‘in-ear plugs’, en een USB-C naar USB-A kabel voor het opladen van de oplaadcase.
De Twins Ace hebben we nu besproken, dan is het nu tijd om naar de Twins Rush te kijken. We zien veel gelijkenissen met de Twins Ace. Linksboven staat het logo van Fresh ’n Rebel. Rechtsboven tot rechts in het midden, worden diverse functionaliteiten van deze draadloze oordoppen weergegeven: Bluetooth 5.3, Hybrid Noise Cancelling, waterbestendigheid en de specifieke geschiktheid voor sportgebruik. Dit laatste wordt ook benadrukt door de afbeelding op de verpakking. In het midden van de verpakking zien we een afbeelding van een dame die aan het sporten is, naast de Twins Rush in de kleur Steel Blue. Onder de afbeelding staat vermeld welk type draadloze oordoppen het betreft, en rechtsonder wordt de totale batterijduur van het apparaat vermeld: 36 uur, wat twee uur meer is dan de Twins Ace.
Halen we de bovenkant van de verpakking eraf, dan zien we het bekende zwarte overkapping met de slogan van Fresh ’n Rebel. Verwijderen we dit ook, dan zien we voor het eerst de Fresh ’n Rebel Twins Rush liggen. De lay-out is niet helemaal hetzelfde als bij de Twins Ace. Voor de oplettende kijker is het accessoire setje nu aan de onderkant van de verpakking geplaatst, in plaats van de bovenkant zoals bij de Twins Ace. Bovendien ligt de oplaadcase boven het accessoire-setje, terwijl deze bij de Twins Ace onder het doosje lag.
We halen de oplaadcase van de Twins Rush uit de verpakking. Het valt meteen op dat deze oplaadcase een ander uiterlijk heeft. Deze lijkt meer op een schelpvorm. Onder het handvat en in het midden van de voorkant zien we weer het bekende logo van de fabrikant. Wanneer we de klep openen, valt het op dat de case inderdaad de vorm van een schelp heeft, waarin de oordoppen zijn geplaatst. Vanuit de bovenkant bezien zien we de naam van de fabrikant in dezelfde kleur als de oplaadcase. Daaronder liggen de oordoppen zelf. Deze liggen op een andere manier dan bij de Twins Ace; waar die rechtop stonden, liggen de oordoppen bij de Twins Rush in een liggende houding. Gecentreerd onder de oordoppen zien we een LED-indicator voor de batterijstatus. Deze LED-indicator is wit en licht op zodra de klep opengaat. Sluiten we de klep en draaien we de oplaadcase om, dan zien we een USB-C poort waarmee de oplaadcase kan worden opgeladen.
Tot slot bekijken we de oordoppen zelf van de Twins Rush. Aan de platte delen van de draadloze oordoppen zien we het logo van Fresh ’n Rebel. Wanneer we het oordopje een kwartslag draaien, zien we de oplaadpunten waarmee contact wordt gemaakt in de oplaadcase. Wat opvalt ten opzichte van de Twins Ace, is dat de Twins Rush ook een oorhaakje heeft bij de siliconen in-ear plugs. Dit zorgt ervoor dat de oordoppen op hun plaats blijven tijdens een work-out, bijvoorbeeld. Verder in de verpakking vinden we ook hier een “snelle" starthandleiding. Daarnaast zijn er andere maten siliconen in-ear plugs en oorhaken inbegrepen. Een oplaadkabel in de vorm van USB-C naar USB-A en tot slot een mooi zwart microvezel opbergtasje maken de set compleet.
Dan is het tijd om beide draadloze oordoppen in de praktijk te testen. Ik zal verschillende onderwerpen aanhalen tijdens het testen, waaronder hoe beide Twins hebben gepresteerd en wat mijn ervaring hierbij was.
Draagcomfort en Bedieningsgemak
Het draagcomfort van de Twins Ace was in mijn oren prima. Ik heb de kleinste siliconen oordopjes gebruikt voor extra stevigheid. De oordopjes blijven goed zitten, en na een uur dragen had ik geen last van irritatie of pijn in de oorschelpen. Dit geldt ook voor de Twins Rush. Deze draadloze oordoppen hebben eveneens prima siliconen ‘in-ear plugs’. Ook na langere tijd dragen, ervaarde ik geen pijn in de oorschelpen of irritatie in het gehoorkanaal.
Het bedieningsgemak van de Twins Ace heb ik als prettig ervaren. Na het lezen van de handleiding weet je precies hoe je de draadloze oordoppen moet bedienen. Bij het linkeroortje zorgt één keer drukken voor het activeren van Hybrid Active Noise Cancelling, nogmaals drukken schakelt over naar Ambient Sound Mode, en na een derde druk worden beide functies uitgeschakeld. Dit werkt heel soepel. Wat ik minder prettig vond, is dat de muziek abrupt stopt zodra een modus wordt ingeschakeld. Het duurt dan één à twee seconden voordat de muziek hervat wordt met de geselecteerde modus. Ik had liever gezien dat de muziek geleidelijk zachter werd gezet.
Het bedieningsgemak van de Twins Rush vind ik iets minder prettig. Om bij deze oordoppen door de verschillende modi te schakelen, moet je in het midden op de oordop drukken, precies op het logo. Echter, als je je oordopje soms even wilt bijstellen, raak je al snel de knop aan, waardoor er onbedoeld een modus wordt geactiveerd. Dit vond ik persoonlijk behoorlijk irritant. Het is me meerdere keren overkomen dat ik per ongeluk een modus activeerde.
Geluidservaring en Batterijduur
De geluidservaring is wederom van topkwaliteit. Ik heb goed geluisterd naar beide Twins-modellen, en het geluid is in beide draadloze oordoppen dik in orde. De hoge, midden- en lage tonen komen prima tot hun recht. Fresh ’n Rebel stelt hier zeker niet teleur. Ik heb ook goed vergeleken tussen de Twins Rush en de Twins Ace, en beide hebben vrijwel geen merkbaar verschil in geluidskwaliteit. Het viel me echter op dat de Twins Rush iets voller klinkt dan de Twins Ace, maar dit is een heel klein verschil. Verschillende muziekgenres komen uitstekend tot hun recht met deze oordoppen.
Over de batterijduur kan ik kort en krachtig zijn: de claim van 34 uur bij de Ace en 36 uur bij de Rush wordt ruimschoots gehaald. Er zijn geen afwijkingen geconstateerd in de batterijduur tijdens het testen van deze twee draadloze oordoppen.
Connectiviteit en Communicatie
Qua connectiviteit werken beide Twins goed. Het verbinden met Bluetooth is redelijk eenvoudig, en de Twins blijven stabiel verbonden met het mobiele apparaat. Het verbinden met twee apparaten werkt ook naar behoren.
De communicatie met de Twins Ace kan ik als volgt beschrijven. Bellen via de draadloze oordoppen verloopt prima. Ik was goed verstaanbaar voor mijn gesprekspartner, en ik kon mijn gesprekspartner ook goed horen. Wel werd opgemerkt dat mijn stem enigszins klonk alsof ik vanuit een auto belde. Ik heb verder getest door beide modi op de Twins Ace aan te zetten, en mijn stem vervormde niet en bleef goed verstaanbaar. Vervolgens heb ik een windtest gedaan, omdat de Twins Ace de functie Wind Noise Cancelling heeft. Hiervoor heb ik een ventilator gebruikt, en mijn stem bleef goed verstaanbaar en vervormde niet. Ikzelf kon mijn gesprekspartner ook duidelijk horen in de wind. Tot slot heb ik de Hybrid Noise Cancelling aangezet en ben gaan stofzuigen. Ook hierin slaagde de Twins Ace erin om mijn stem duidelijk naar voren te laten komen. Ik was goed verstaanbaar; alleen bij stille momenten in het gesprek was op de achtergrond een klein beetje het geluid van de stofzuiger te horen.
Na de tests met de Twins Ace, heb ik ook de Twins Rush getest tijdens gesprekken. Wederom klonk ik erg goed en was ik duidelijk verstaanbaar. Ook ik kon mijn gesprekspartner goed verstaan. Net als bij de Twins Ace werd opgemerkt dat mijn stem enigszins klonk alsof ik vanuit een auto belde. Daarna heb ik de twee modi ingeschakeld, en ook hier waren er geen problemen: mijn stem bleef duidelijk en scherp aanwezig. Daarna was het tijd voor de ventilatortest, omdat ook de Twins Rush over de functie Wind Noise Cancelling beschikt. Helaas heeft de Twins Rush op dit punt niet goed gepresteerd. Mijn stem klonk alsof mijn gesprekspartner water in de oren had. Na meerdere pogingen en het instellen van de ventilator op verschillende standen, bleef dit probleem bestaan. Wanneer ik korte zinnen sprak, was de wind duidelijk hoorbaar, en bij langere zinnen probeerden de Twins Rush zich op mijn stem te richten, maar vervormden deze dan helaas. Tot slot heb ik de stofzuigertest uitgevoerd met de Hybrid Noise Cancelling ingeschakeld. Hierbij scoorden de Twins Rush wel goed: mijn stem bleef duidelijk verstaanbaar en het geluid van de stofzuiger was nauwelijks merkbaar tijdens het gesprek.
Hybrid Active Noise Cancelling en Ambient Sound Mode
Beide draadloze oordoppen beschikken over Hybrid Active Noise Cancelling en Ambient Sound Mode. In beide modellen van de Twins heb ik geen significante verschillen opgemerkt, dus ik spreek hier over mijn ervaring met beide apparaten. De Hybrid Noise Cancelling werkt naar behoren; harde geluiden worden gedempt, maar niet volledig onderdrukt. Dit merkte ik bijvoorbeeld tijdens de stofzuigertest: de stofzuiger was nog steeds hoorbaar, maar wel aanzienlijk gedempt. Over het algemeen onderdrukt de functie wat omgevingsgeluiden, maar niet zo effectief als bij bijvoorbeeld de Apple AirPods Pro.
De Ambient Sound Mode werkt daarentegen erg goed in deze draadloze oordoppen. Omgevingsgeluid wordt versterkt en komt duidelijk door, zelfs tijdens muziek of een gesprek. Dit is bijzonder handig als je buiten loopt, bijvoorbeeld in een druk winkelgebied met veel mensen en verkeer. Ik had hier een positieve ervaring mee.
Sport Focus: Hardlopen
Aangezien hardlopen één van de sporten is die ik momenteel beoefen, heb ik beide Twins-modellen getest tijdens mijn work-outs. Laten we beginnen met de Twins Ace: deze oordoppen hebben tijdens mijn work-out totaal geen problemen opgeleverd. De oordoppen bleven goed zitten in mijn oren en de muziek bleef constant. Tijdens en na de work-out had ik geen last van pijnlijke oren of irritatie in de oorschelpen. De Twins Ace kunnen ook goed tegen een regenbui, zoals ik ontdekte tijdens een rondje hardlopen in de regen. Hoewel ik doorweekt was, bleven de Twins Ace de muziek zonder haperingen afspelen. De Hybrid Noise Cancelling heb ik één keer ingeschakeld om te testen, maar ik vond dat deze functie tijdens het hardlopen weinig toegevoegde waarde heeft, omdat de in-ear plugs je al behoorlijk afsluiten van de buitenwereld. De Ambient Sound Mode vond ik wel nuttig, vooral bij het oversteken van wegen. Deze modus maakte het mogelijk om verkeer goed te horen zonder dat de muziek vervormde of aan kwaliteit inboette.
Enkele dagen later heb ik de Twins Rush uitgeprobeerd tijdens een andere hardloopsessie. Ook bij de Twins Rush had ik geen last van pijnlijke oren of irritatie. De oorhaken vond ik persoonlijk geen meerwaarde hebben, aangezien de in-ear plugs de oordoppen al goed op hun plaats houden, net als bij de Twins Ace. Tijdens het hardlopen heb ik ook de Hybrid Noise Cancelling ingeschakeld, maar wederom merkte ik weinig verschil, aangezien de oordoppen al voldoende afsluiten. De Ambient Sound Mode was daarentegen weer nuttig bij het oversteken van straten en paden in de polder. De muziek vervormde niet bij het schakelen naar deze modus. Beide modellen in de Twins-serie vind ik prima geschikt voor hardlopen.
Na het uitgebreid testen van zowel de Twins Ace als de Twins Rush kunnen we concluderen dat beide draadloze oordopjes uitstekende producten zijn en veel te bieden hebben. Hoewel ze veel overeenkomsten vertonen, zijn er enkele belangrijke verschillen die het overwegen waard zijn bij de aanschaf van een van deze modellen.
De geluidskwaliteit van beide modellen is indrukwekkend, met rijke tonen en een gebalanceerde weergave van zowel hoge, midden- als lage frequenties. Zowel de Twins Ace als de Twins Rush bieden een uitstekende muziekervaring, waarbij het verschil in geluidskwaliteit nauwelijks merkbaar is. Beide modellen zijn uitgerust met Hybrid Active Noise Cancelling en Ambient Sound Mode, die goed functioneren en zorgen voor een prettige luisterervaring in verschillende omgevingen.
Echter, de Wind Noise Cancelling-functie van de Twins Rush viel tegen, vooral gezien het hogere prijskaartje van dit model. Dit kan wellicht te maken hebben met het feit dat de Twins Ace beschikt over twee Environmental Noise Cancelling-microfoons, terwijl de Rush er slechts één heeft. Het is opvallend dat bij het duurdere model juist hierop is bezuinigd, wat afbreuk doet aan de totaalwaarde.
De Twins Ace is een zeer solide keuze als het gaat om prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een aanzienlijk lagere prijs biedt deze set bijna dezelfde functionaliteiten als de Twins Rush, met uitzondering van een iets lagere IP-rating en de afwezigheid van oorhaakjes. De geluidskwaliteit, Hybrid Noise Cancelling en comfort tijdens het sporten maken de Twins Ace een aantrekkelijke optie voor de meeste gebruikers. Daarom geven we de Twins Ace een welverdiende acht.
De Twins Rush weet zich niet voldoende te onderscheiden van de Twins Ace om het hogere prijskaartje volledig te rechtvaardigen. De ‘oorhaakjes’ voegen weinig toe aan het draagcomfort, en de problemen met de Wind Noise Cancelling zijn een tegenvaller. Gezien deze factoren, gecombineerd met de hogere prijs, krijgt deze een zeven.
Als je op zoek bent naar draadloze oordopjes met een goede geluidskwaliteit en handige functies zoals Hybrid Active Noise Cancelling en Ambient Sound Mode, dan is de Twins Ace de beste keuze. Voor ongeveer € 30,- minder krijg je vrijwel dezelfde ervaring als met de Twins Rush, zonder in te boeten op belangrijke aspecten zoals geluid en comfort. Ook voor sporters, zoals hardlopers, zijn de Twins Ace een uitstekende optie dankzij hun goede pasvorm en duurzaamheid.
De Twins Rush blijft een degelijk product, maar biedt in deze context onvoldoende meerwaarde om het hogere prijskaartje te rechtvaardigen. Voor wie waar voor zijn geld wil, is de Twins Ace de duidelijke winnaar.