Sponsor

Review: Netgear Orbi Wi-Fi 6E AXE11000 (RBKE963)

Router

90%
Quad-band beest

In het kort

De Netgear Orbi Wi-Fi 6E AXE11000 (RBKE963) is 's werelds eerst quad-band mesh-set. Alles aan deze set is hoogwaardig, iets waar je dan ook zeker een premium prijs voor betaalt.

 • Eindoordeel

Review: Netgear Orbi Wi-Fi 6E AXE11000 (RBKE963)

Links; Navigatie;

Inleiding

De Netgear Orbi-reeks levert positieve flashbacks op als het om een snel en betrouwbaar netwerk gaat. In deze review staat het allernieuwste paradepaardje centraal: de Orbi Wi-Fi 6E AXE11000 (RBKE963), waar ik sinds april 2020 de voorganger daarvan in gebruik heb (de RBK852). Indertijd wist die prima zijn mannetje te staan, zoals te lezen in de desbetreffende review.

Toen Netgear de Orbi Wi-Fi 6E AXE11000 aan het licht bracht, was ik direct enthousiast. Objectief moet ik kijken wat Netgear met deze gloednieuwe Wi-Fi 6E Orbi presenteert voor het geld. Waar ik op subjectief vlak al enigszins ervaring heb met de eerdere Orbi, om precies te zijn dus twee jaar. Wat introduceert deze nieuwe Orbi Wi-Fi 6E dan exact? De naam spreekt boekdelen: Netgear introduceert Wi-Fi 6E op de Orbi, waarmee ondersteunde clients c.q. apparaten toegang kunnen krijgen tot de 6GHz-frequentieband.

Naast deze 6GHz-frequentieband zijn er ook nog de 2,4GHz-frequentieband, een 5GHz-frequentieband en nog eens een tweede 5GHz-frequentieband als zijnde backhaul. Daarmee is het nieuwe vlaggenschip ‘s werelds eerste quad-band mesh-set. Verdere specificaties volgen in het opvolgende hoofdstuk. De Netgear Orbi Wi-Fi 6E AXE11000 (RBKE963) is verkrijgbaar voor € 1.699,00 via Netgear’s eigen webshop.

Specificaties

Een overzicht van de specificaties:

De Netgear Orbi Wi-Fi 6E AXE11000 (RBKE963) bestaat als 3-pack uit één Orbi-router en twee Orbi-satellieten. De Orbi-router beschikt over een WAN-poort van 10 Gbps, één 2,5Gbps-LAN-poort en drie 1Gbps-LAN-poorten. De Orbi-satellieten hebben ieder één 2,5Gbps-LAN-poort en drie 1Gbps-LAN-poorten. Zowel de router als satellieten hebben een sync-knop voor synchronisatie van onderlinge verbinding.

De Orbi-router en Orbi-satellieten zijn uitgerust met een Qualcomm Networking Pro 1610-chip bestaande uit een 2,2GHz (A53) quad-core processor, 1GB aan RAM en 512 MB flashgeheugen. Als persoonlijke notitie in de specificaties: wat een brute rekenkracht! Op het moment van schrijven is dit de meest krachtige Wi-Fi 6E oplossing, waarmee het direct de meest krachtige Wi-Fi-oplossing is in het algemeen. Als zijnde quad-bandsysteem biedt de Orbi RBKE963 een gezamenlijke theoretische doorvoersnelheid van 10.800 Mbps – hier is dan ook de enige naamgeving van afkomstig als AXE11000-systeem. Op de 2,4GHz frequentieband is de maximale theoretische doorvoersnelheid 1.200 Mbps, op de twee 5GHz-frequentiebanden is dit ieder 2.400 Mbps en op de 6GHz-frequentieband is dit een verdubbeling met 4.800 Mbps; totaal 10.800 Mbps.

In de goed gelezen TechGaming Guide, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6 en het verschil, ging ik in augustus 2020 dieper in op dit onderwerp. Op dat moment van schrijven was Wi-Fi 6E nog niet bestaand. Toch leent Wi-Fi 6E veel van Wi-Fi 6 als het om zaken gaat zoals OFDMA (Orthogonal Frequency Division Multiple Access), 1204-QAM-modulatie en MIMO (Multiple In / Multiple Out). Mocht je hier meer over willen lezen, dan verwijs ik je naar de guide.

De Orbi RBKE963 biedt volgens Netgear dekking tot 600 m2 vloeroppervlakte en 200 apparaten. De set is uitbreidbaar tot maximaal zes Orbi-satellieten waarmee de dekking aan vloeroppervlakte vergroot kan worden tot 1400 m2. Zowel de Orbi-router als Orbi-satellieten zijn intern voorzien van 12 antennes met versterkers. Gebruik en beheer kan middels de Orbi-app en/of via de Web-UI (orbilogin.com).

Showcase

De Netgear Orbi RBKE963 komt in een zeer elegante verpakking. Gevolgd door een witte doos met als inhoud de Orbi-router en twee Orbi-satellieten. Deze zijn per stuk onderverdeeld in eigen verpakkingselementen.

Al snel staan de drie gebroeders op tafel. Eerste detail dat opvalt ten opzichte van de Orbi RBK853-set is de kleursamenstelling. Waar er eerder een combinatie was van wit met zilver, is er nu gekozen voor wit met goud. De Orbi-router en Orbi-satellieten zijn wat hoger en relatief vergelijkbaar als het om breedte gaat. Hoewel er geen grote verschillen zijn qua “Orbi identiteit” ten opzichte van de voorganger; voelt het toch nét wat eleganter aan. Zal dit dan toch echt de gouden afwerking zijn?

Nu is het ook zo dat hier op het moment van schrijven s ’werelds meeste krachtige Wi-Fi 6E mesh-systeem op tafel staat. Dikke specificaties met quad-band ondersteuning, hier gaat het hart stiekem toch wel sneller van kloppen.

Aan de onderzijde onthullen zowel de Orbi-router als Orbi-satellieten een QR-code samen met serienummer en wachtwoord. Deze gegevens zijn vanuit de fabriek meegegeven en kunnen naderhand gewijzigd worden tijdens de setup of later in de Orbi-app.

De aansluitingen op de Orbi-router bestaan 10 Gigabit WAN-poort, één 2.5 Gigabit LAN-poort en drie 1 Gigabit LAN-poorten. Verder komen we nog een sync-knop tegen en een power-aansluiting. De Orbi-satellieten zijn ieder voorzien van één 2.5 Gigabit LAN-poort en drie 1 Gigabit LAN-poorten.

Ik laat de Orbi-router en Orbi-satellieten nog even poseren – het is voor het oog een zeer fijne mesh-set om te zien. Zonder enige twijfel mag deze set plaats nemen in huis zonder dat er verstoppertje mee gespeeld moet worden.

In de verpakking levert Netgear een beknopte snelgids mee. Setup en volledige installatie geschiedt eenvoudig middels de Orbi-app. De snelgids verwijst dan ook naar het ophalen van de Orbi-app via de Apple App Store en/of Android Play Market.

Niet geheel onbelangrijk zijn de poweradapters. Net als bij de Orbi RBK852 zijn deze modulair voor een EU-plug (Europlug) als USA-plug (Nemaplug). Standaard levert Netgear één CAT6-netwerkkabel mee voor connectiviteit met het modem.

Met de Orbi RBKE963 op het netvlies in al zijn pracht en praal, is het goed om de Orbi RBK852 ter beeldvorming er naast te plaatsen. Zo krijg je visueel een goed idee wat de subtiele veranderingen zijn als het om vormgeving gaat. Een flinke upgrade is de 10 Gigabit WAN-poort op de Orbi RBKE963 versus de 2.5 Gigabit WAN-poort op de Orbi RBK852.

De Orbi-app roept eerdere gevoelens op van gemak en eenvoud. Eerder ging ik uitgebreid in op de Orbi-app in mijn Orbi RK852 review. Inmiddels is de Orbi-app verder geëvolueerd als het om initiële setup gaat – in samenhang met meer informatie en duidelijke symbolen.

Het is overigens optioneel om later een accountant aan te maken, dit heeft wat kleine voordelen. Wat mij betreft is het externe beheer middels je Netgear/Orbi-account de beste feature die daarbij komt kijken. Dit onderdeel is uit de Orbi-setup verdwenen en kan achteraf; een prima keus wat mij betreft.

Zo is de Orbi-setup kortstondiger geworden wat de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk bevordert. Al snel volgt de vraag of de Orbi-router gescand mag worden. Ik heb gebruik gemaakt van de QR-code, easy! Inscannen, bevestigen en gaan met die banaan. Er volgen nog wat tips om zeker te zijn dat alles goed gaat. Waardevolle tip is het positioneren van de Orbi-router en Orbi-satellieten. De Orbi-router zoekt naar beschikbare Orbi-satellieten om het mesh-netwerk te vormen. Mocht de Orbi-satelliet nog niet geplaatst zijn, dan kun je deze achteraf nog toevoegen.

In de tussenstappen haal je de voeding van het modem af, herstart je deze weer en verbind je de Orbi-router fysiek met een netwerkkabel. Al snel haalt de Orbi-router ter ondersteuning van de Orbi-app de gegevens op. Mits de Orbi-satellieten geplaatst zijn gaat de Orbi-app hier ook naar opzoek.

Nu volgen de stappen zoals de benaming van het netwerk/SSID en het instellen van je administrator login, deze hoeft overigens niet verplicht “admin” te blijven. De admin-login is beveiligd met extra beveiligingsvragen, hoewel je Netgear account hiervoor ook fungeert, mocht je deze achteraf nog aanmaken.

Vanuit Netgear komt de Orbi RBKE963 met de meest recente firmware. Het kan voorkomen dat er in de tussentijd nieuwe firmware-update zijn uitgekomen. De Orbi-setup integreert het updaten van de firmware en doet dit automatisch. De huidige en nieuwe firmware worden voor zowel de Orbi-router als Orbi-satellieten weergeven. Na het update van de firmware volgt er nog een vraag naar feedback, dit is niet verplicht.

De Orbi-app is nu draaiende waarna we belanden op het startscherm. Visueel oogt de app verzorgd. Aanwezige functies werken allemaal naar behoren, wat fijn is, aangezien dit niet altijd op orde is bij willekeurige fabrikanten. De app is verder voorzien van een handige speedtest, een overzichtelijke lijst aan apparaatbeheer, informatie over dataverbruik en basale instellingen voor je draadloze verbinding tezamen met het gastennetwerk. Fijne optie is het direct delen van een QR-code voor toegang tot het draadloze netwerk.

Nochtans deel ik mijn mening die ik destijds ook bij de Orbi RBK852 had; er mogen meer mogelijkheden aanwezig zijn in de Orbi-app. Denkende aan zaken zoals port-forwarding, QoS-opties en partental-control. Hier mag Netgear/Orbi wat mij betreft meer energie in investeren. De Orbi-app is heerlijk in gebruik, echter opties zoals hierboven vernoemd zouden het nog completer maken. Deze opties zijn overigens wel toegankelijk middels de Web-UI; toegankelijk via routerlogin.com en/of het standaard IP-adres: 192.168.1.1.

Apparaatbeheer werkt eenvoudig. Het in- en uitschakelen is met één beweging gedaan. Ook geeft de Orbi-app weer waarmee het apparaat verbonden is, er is dus onderscheid tussen de Orbi-router en Orbi-satellieten visueel zichtbaar. In het verlengde laat de Orbi-app zien op welke frequentieband deze verbonden is.

Netgear zijn beveiliging gaat door het leven als Netgear Armor. Dit is een complete beveiligingsoplossing voor o.a. de aangesloten apparaten, fouten in de netwerkbeveiliging, zwakke of standaardwachtwoorden, phishing en frauduleuze websites en het netwerkverkeer. Netgear Armor is in samenwerking met Bitdefender – bekend van zijn antivirus (cyber beveiligingssoftware). Standaard komt de Orbi RBKE963 met een proefperiode van 30 dagen. Waarna het mogelijk is om over te gaan op een jaarlijks abonnement van $99.99. Uiteraard zijn kosten voor ons afhankelijk van de Dollar/Eurokoers. Wanneer ik Netgear Armor nu controleer middels de Orbi-app krijg ik een voorstel met een korting van $49.99, wat het totaal op $50.00 brengt. Desondanks de korting voelt de abonnementenservice voor een product in dit prijssegment wat teleurstellend. Kijkende naar concurrentie die dit soort diensten in goedkopere prijscategorieën gratis aanbieden. Dit in de vorm van ASUS met zijn TrendMicro-beveiliging. De abonnementenservice van Netgear Armor beschouw ik dan ook als minpunt voor de Orbi RBKE963.

Standaard is er een Speedtest in de Orbi-app ingebakken met zichtbare historie aan eerdere snelheidstesten. Instellingen voor o.a. Wi-Fi en Wi-Fi gastinstellingen zijn te beheren in de Orbi-app. Ook is het mogelijk om separaat instellingen zoals firmware-updates uit te voeren.

Het hernoemen van de Orbi-router en Orbi-satellieten maakt het traceren van mesh-set in de woning gemakkelijker. Ook geeft het een betere inzake voor de netwerk-map, deze geeft overzicht hoe de Orbi-router en Orbi-satellieten verbonden staan. Voor een totaaloverzicht van de activiteiten en bandbreedte is de traffic-meter aanwezig. Deze geeft de totalen en het gemiddelde weer.

Deze Wi-Fi-testmethode is opgezet om tot realistische inzichten te komen, zodat resultaten consistent zijn en een hogere betrouwbaarheid hebben om netwerkapparaten onderling te vergelijken.

De server
Mijn hoofdcomputer fungeert als server. Deze is uitgerust met een Intel 2.5 Gigabit ethernetpoort. Windows 11 is geïnstalleerd op een Gigabyte AORUS Gen4 SSD 500GB (M.2) SSD. De server voldoet om Wi-Fi 6/6E snelheden te testen. Ik sluit de server direct aan op de (snelst) beschikbare ethernetpoort (LAN-poort) van de Wi-Fi router/mesh set. Op de server heb ik een gedeelde netwerkmap aangemaakt; deze is binnen het netwerk beschikbaar voor andere computers.

Verbinden met de server
De tweede computer en/of laptop fungeert als client. Met de client benader ik de gedeelde map, hier zijn twee testbestanden beschikbaar van 2 en 5 GB. Ik kopieer de testbestanden één-voor-één vanuit de gedeelde map naar de client.

Als voorbeeld: als ik het 5GB-testbestand kopieer en het proces duurt 58 seconden, dan is de snelheid 86.20 megabytes per seconde, ofwel 689.65 Mbps. In het hoofdstuk Wi-Fi resultaten druk ik waardes uit in Mbps. Tevens herhaal ik het testen van de testbestanden op verschillende momenten van de dag. De resultaten per testbestand worden opgeteld en het gemiddelde van deze testen representeert het uiteindelijke Wi-Fi resultaat.

Server specificaties

 • Processor: Intel Core i9-12900K
 • Moederbord: ASUS ROG Maximus Z690 Hero
 • SSD: Gigabyte AORUS Gen4 SSD 500GB
 • LAN: Intel 2.5 Gigabit ethernetpoort


 • Client(s) specificaties

  Client 1: ASUS ZenBook 14 UX434F

 • Processor: Intel Core i7-10510U
 • SSD: M.2 256GB
 • Wi-Fi: AX201, Wi-Fi 6 (802.11ax)
 • Opstelling: Adapter aangesloten + Beste prestaties als energieschema


 • Client 2: spoedig volgt hier een laptop voor met Wi-Fi 6E.


  Overige testinformatie
  Geteste netwerkapparatuur is altijd voorzien van de meest recente firmware. In de Wi-Fi-resultaten is bovenaan de tabel zichtbaar om welke client het gaat, op welke afstand en het desbetreffende testbestand van 2 of 5 GB. Voor de duidelijkheid geef ik aan of het om een Wi-Fi 5 of Wi-Fi 6-client gaat. In het hoofdstuk Wi-Fi-resultaten licht ik mijn persoonlijke bevindingen toe – dit is berust op mijn praktijkervaring. De Wi-Fi-testmethode is gebaseerd op de testmethode van Dhr. Dong Ngo. Ik heb Dong Ngo zeer hoog staan als het om zijn kennis gaat over netwerk.

  Internetpakket
  Het internetpakket bestaat uit een Internet Max-pakket van Ziggo met snelheden van 600 Mbps (download) en 40 Mbps (upload). Later dit jaar maakt Ziggo plaats voor Delta glasvezel met een snelheid van 1000 Mbps (1 Gbps download).

  Woninginformatie
  Onze woning waar o.a. het TechGaming kantoor gevestigd is bestaat uit drie woonlagen. De woning heeft een woonoppervlakte van 228 m2 met een inhoud van 740 m3. Totaal telt de woning zeven slaapkamers, waarvan vier op de eerste woonlaag en drie op de tweede woonlaag. Deze ruimtes zijn met het zijaanzicht niet waarneembaar op de onderstaande tekening. Ter indicatie is wel duidelijk gemaakt waar routers en mesh-sets gepositioneerd worden. Wanneer er sprake is van een router review, zal er enkel een router gelijksvloer staan in de meterkast. Het rode symbool duidt deze positie aan. Ook bij mesh-sets zal de router hier plaats nemen. Het blauwe symbool is ter verdere aanduiding voor een review van een mesh-set. Hier zal de eerste satelliet plaatsnemen. Opvolgend is er nog een geel symbool voor de tweede satelliet. Positie van de eerste satelliet is op de slaapkamer waar de tweede satelliet op het kantoor staat.

  Bij toekomstige testen met mesh-sets bestaande uit een router en satelliet zal er gebruik gemaakt worden van de rode positie (router) en gele positie (satelliet). Bij mesh-sets met een router en twee satellieten is de configuratie zoals hierboven afgebeeld.

  Op het moment is het gebrek aan bruikbare clients wat gelimiteerd. De vervolgstap is de aanschaf van een laptop met een Intel Wi-Fi 6E chip, dit in de vorm van de AX210/AX211. Ik heb de server meegenomen om toch wat Wi-Fi 6E plezier te tonen, echter zal deze niet opgevoerd worden in toekomstige testen, gezien het feit dat deze fungeert als server voor het testen.

  De ASUS ZenBook 14 UX434F client is uitgerust met een Intel Wi-Fi 6 AX201 M.2-chip. Met deze client is er op diverse posities Wi-Fi 6 getest. De woninginformatie die ik deelde in het vorige hoofdstuk laat de setup met de Orbi-router en Orbi-satellieten zien. Op de benedenverdieping is getest op 4 en 12 meter afstand. Opvallend detail is dat de client op 12 meter de Orbi-satelliet op de blauwe positie verkoos over de Orbi-router op de rode positie. Deze kamer bevindt zich exact boven de testpositie in de huiskamer. Hiermee mag duidelijk worden dat apparaten (clients) automatisch zoeken naar de krachtigste verbinding.

  Het kantoor bevindt zich circa 18 meter vanaf de router (rode positie). Dit is twee verdiepingen omhoog, bestaande uit twee betonnen vloeren en diverse muren. De tweede Orbi-satelliet is hier opgesteld (gele positie). Ik maak geen gebruik van een bekabelde backhaul; de Orbi RBKE963 moet het dus volledig draadloos overbruggen. Op de ASUS ZenBook 14 UX434F client levert de Orbi RBKE963 in als het om snelheid gaat, doch zien we keer op keer consistente resultaten. Op de drie posities van 4, 12 en 18 meter blijft de snelheid consistent, iets wat bijdraagt aan een goede ervaring.

  Het dekkingsgebied is naar verwachting geweldig te noemen. De combinatie van consistente resultaten met een zeer ruim dekkingsgebied maakt het gebruik van draadloze clients een plezier. In iedere kamer en uithoek van de woning heb ik Wi-Fi-dekking tot achter in de tuin. Dit is op een afstand van circa 24 meter. Met meerdere clients actief in de vorm van streamen en downloaden blijft er consistentie als het om resultaten gaat, ook op de langere afstanden.

  Voor de Wi-Fi 6E liefhebber, waaronder ikzelf is de bevestiging van een actieve Wi-Fi 6E verbinding een genot. Op de server onder de Wi-Fi-instellingen is de 6GHz-frequentieband actief. De Intel Wi-Fi 6E AX210 is beperkt tot een snelheid van 3000 Mbps. Neem dit met een korreltje zou, aangezien dit enorm snel is als theoretische doorvoersnelheid. Echter kan de Orbi RBKE963 snelheden van 4000 Mbps aan op de 6GHz-frequentieband… nog sneller!

  Met een Speedtest tikt de snelheid richting de 400 Mbps. Dit ligt redelijk in lijn met de Wi-Fi 6 testresultaten op het kantoor. Op de benedenverdieping levert de Orbi RBKE963 op een MSI-laptop met Intel Wi-Fi 6E AX210 chip steevast 600 Mbps+. Deze laptop is niet opgenomen als client, gezien het feit dat dit een reviewmodel betreft die terugkeert naar MSI.

  Weet de Netgear Orbi Wi-Fi 6E AXE11000 (RBKE963) zijn voorganger, die hier twee jaar trouw dienst heeft gedaan, te overtreffen? Je leest het in deze eindconclusie.

  Iets wat de Orbi RBKE963 onder meer doet, is verrassen. Met zijn dikke specificaties, waar ik als netwerkliefhebber alleen maar U tegen kan zeggen, is het doorgaans genieten. Wetende dat er een Qualcomm Networking Pro 1610-chip onder de motorkap zit met een quad-core processor van 2,2GHz (A53), 1GB aan RAM en 512 MB flashgeheugen is een waar genot. Tevens is het ‘s werelds eerste quad-band mesh-set met een 2,4GHz-frequentieband, twee 5GHz-frequentiebanden en één nóg snellere 6GHz-frequentieband – oef!

  De Orbi RBKE963 misstaat dan ook niet in mijn nieuwe, grotere woning. Met een inhoud van 740 m3 en 228 m2 woonoppervlakte heeft de mesh-set een prima oppervlakte om zijn slagvaardigheid te laten zien (noot van hoofdredactie: ja joh, schep maar op). Als het om dekkingsgebied gaat, stelt de Orbi RBKE963 zeker niet teleur. Met veel 2,4GHz-clients en ook aardig wat 5GHz-clients weet de Orbi RBKE963 prima om te gaan. Waar het aan 6GHz-clients in huis voor nu nog enkel beperkt is tot mijn hoofdcomputer met een Wi-Fi 6E-chip van Intel (de AX210).

  Snelheidsgewijs is de mesh-set niets minder dan consistent. Continu is er een aanvoer aan solide resultaten, ongeacht de client naar keuze. Nu zijn Wi-Fi 6-clients merkbaar sneller dan Wi-Fi 5 clients, waaronder de iPhone 13 Pro. Desondanks zijn snelheden capabel genoeg om ongemerkt te genieten van een snelle verbinding. De Orbi-app is, net als eerdere bevindingen in mijn Orbi RBK852 review, gebruiksvriendelijk te noemen. Er zouden wat mij betreft nog wat meer opties c.q. mogelijkheden in mogen zitten, al is de Web-UI hier ook prima voor weggelegd.

  Wi-Fi 6E staat nog redelijk in de kinderschoenen, iets wat ik destijds met Wi-Fi 6 concludeerde in mijn Orbi RBK852-review circa twee jaar geleden. Inmiddels is Wi-Fi 6 de standaard, waar nog veel huishoudens onder Wi-Fi 5 functioneren. Desalniettemin zie ik Wi-Fi 6E sneller zijn positie claimen, omdat het grotendeels leunt op veel kenmerken van Wi-Fi 6. Vermoedelijk maken we ergens in 2023 kennis met Wi-Fi 7. Voordat dit gemeengoed is, zitten we waarschijnlijk ergens in eind 2024 begin 2025. Niet enkel de router en/of mesh-sets moeten dit ondersteunen ook de apparaten en clients van diverse fabrikanten moeten dit dan ondersteunen op chipniveau.

  Onder de eindstreep heeft de Orbi RBKE963 een zeer stevige prijs. Voor dat geld krijg je dus de allereerste quad-band mesh-set met epische specificaties. Om die reden sleept de Orbi RBKE963 de “Tech-innovatie van hoogste niveau”-award binnen. Orbi biedt daarnaast gebruikersgemak en werkt doorgaans vriendelijk met de Orbi-app. Nochtans valt er over de prijs te discussiëren. Ik hoef je niet te vertellen dat er goedkopere alternatieven zijn die in de praktijk mogelijk vergelijkbare resultaten neerzetten. De pracht en praal van deze mesh-set moet je écht doen overtuigen om de portemonnee in het rond te slaan.

  Laat een reactie achter

  Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

  We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid