Sponsor

RTX week bij Megekko – PNY Special – Deel 2

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Acties
Megekko RTX Week - TechGaming
RTX week

Dikke RTX-acties is waar het om draait gedurende de RTX week bij Megekko. Op de speciale actiepagina vind je acties oplopend tot 800 euro korting. Componenten die in aanmerking komen bestaan uit videokaarten, laptops, complete desktops en monitoren, kortom: voldoende om jouw Raytracing & AI avonturen te bespoedigen. De RTX week loopt t/m 29 maart (23:59).

PNY aanbieding
PNY RTX 4060

In dit tweede deel van onze gesponsorde PNY Special lichten we een RTX 4060 uit: de PNY GeForce RTX™ 4060 8GB VERTO™ Dual Fan DLSS 3. Een mid-range videokaart uit PNY zijn RTX 4000-arsenaal. De PNY GeForce RTX 4060 VERTO Dual Fan is aantrekkelijk geprijsd en komt als extra met een 20 euro Megekko giftcard.


PNY GeForce RTX™ 4060 8GB VERTO™ Dual Fan DLSS 3

Wederom heeft PNY het met zijn prijzen erg goed voor elkaar. De PNY RTX 4060 VERTO Dual Fan maakt het met zijn prijs toegankelijk om te genieten van de nieuwste AI-techniek, DLSS 2 en DLSS 3 (Frame Generation). Deze onderliggende techniek maakt het dat een RTX 4060 op veel fronten beter presteert dan je zou verwachten, mits de game die je speelt dit ondersteunt. De PNY RTX 4060 VERTO Dual Fan verlangt een enkele 8-pin PCIe-connector en is met 21 centimeter een compacte dual-slot videokaart te noemen.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *