Sponsor

RTX week bij Megekko – PNY Special

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Acties
Megekko RTX Week - TechGaming
RTX week

Dikke RTX-acties is waar het om draait gedurende de RTX week bij Megekko. Op de speciale actiepagina vind je acties oplopend tot 800 euro korting. Componenten die in aanmerking komen bestaan uit videokaarten, laptops, complete desktops en monitoren, kortom: voldoende om jouw Raytracing & AI avonturen te bespoedigen. De RTX week loopt t/m 29 maart (23:59).

PNY aanbiedingen
PNY Super-videokaarten

In deze gesponsorde PNY Special lichten we een tweetal videokaarten uit: de PNY GeForce RTX™ 4070 Super 12GB VERTO™ Overclocked Dual Fan DLSS 3 en de PNY GeForce RTX™ 4070 Ti Super 16GB VERTO™ Overclocked Triple Fan DLSS 3. Twee nieuwe videokaarten uit PNY zijn Super-arsenaal. Beide videokaarten zijn gedurende de RTX week aantrekkelijk geprijsd. Hieronder lees je meer over beide videokaarten.


PNY GeForce RTX™ 4070 Super 12GB VERTO™ Overclocked Dual Fan DLSS 3

De PNY RTX 4070 Super VERTO Dual Fan presenteert in de basis een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. De kloksnelheden van deze videokaart zijn afgestemd op dat van de Nvidia Founders Edition, daarmee levert PNY een no-nonsense RTX 4070 Super videokaart die voor de prijs een pracht verhouding heeft. Wel is het zo dat de PNY RTX 4070 Super VERTO Dual Fan, zoals de naam al doet vermoeden over twee fans beschikt. Met dat feit krijg je met de PNY RTX 4070 Super VERTO Dual Fan een mooie upgrade ten opzichte van de Nvidia Founders Edition.

PNY GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER 16GB VERTO™ Overclocked Triple Fan DLSS 3

De PNY RTX 4070 Ti Super VERTO Triple Fan komt standaard met een kleine overklok van 15 MHz vanuit de PNY-fabriek. Dit is net als de PNY RTX 4070 Super VERTO Dual Fan het basismodel van PNY, maar dan voor de RTX 4070 Ti Super categorie. Wederom kiest PNY voor een aantrekkelijke basisprijs dat zich meetbaar maakt aan de Nvidia Founders Edition. Je krijgt in dit geval een dikke upgrade met drie fans, idle fans onder bepaalde temperaturen en een deftige backplate.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *