Sponsor

SteelSeries lanceert Arctis Nova 5 serie headsets

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

Met de Arctis Nova 5 breidt SteelSeries zijn Arctis familie aan headsets verder uit. De Arctis Nova 5 komt in drie smaken: een algemene versie (de Nova 5), een PlayStation versie (de Nova 5P) en een Xbox versie (de Nova 5X). Verschillen zitten hem in comptabiliteit met de consoles. Met de lancering van de Arctis Nova 5 lanceert SteelSeries ook zijn Nova 5 Companion app. In deze app is het mogelijk om presets te selecteren die speciaal ontworpen zijn voor specifieke games. De drie Arctis Nova 5 headsets zijn per direct beschikbaar op de SteelSeries website voor € 139,99,-.

Het officiële persbericht

SteelSeries, de maker van de baanbrekende Arctis Nova lijn headsets, het originele esports-merk dat gaming en cultuur laat samensmelten en wereldwijdleider in gaming en esports randapparatuur, breidt vandaag de Arctis Nova familie uit met de introductie van de Arctis Nova 5 serie headsets en Nova 5 Companion App.

Voor het nieuwste lid van de bekroonde Arctis Nova lijn aan headsets, zijn de ontwerp- en engineeringteams op zoek gegaan naar iets nieuws met drie innovatieve doelen in gedachten; betere audio creëren voor de games die gebruikers spelen op Xbox en PlayStation; een draadloze gaming headset ontwikkelen die zowel premium als toegankelijk is; en gamers in staat stellen om langer en harder te spelen. Het resultaat is de Arctis Nova 5 en de Nova 5 Companion App, de eerste app in zijn soort die spelers toegang geeft tot meer dan 100 audio-presets binnen handbereik, Quick Switch Wireless vrijheid met high-speed 2,4 GHz of Bluetooth 5,3 met één druk op de knop, een buitengewone batterijlevensduur van meer dan 60 uur en een prijs van € 139,-. Dat is “betaalbare luxe" op zijn best.

“Innovatie is de sleutel, en we gebruiken het om de kracht van verbeelding te ontsluiten en grenzen te verleggen om gamers te voorzien van eersteklas audio-ervaringen," zegt Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO. “De introductie van de Arctis Nova 5 en Companion App, met meer dan 100 audio-presets, is letterlijk ‘gamechanging’ en biedt gebruikers een episch audiovoordeel voor console gaming."

Geluid is belangrijk. Als het aankomt op het bieden van een concurrentievoordeel aan gamers, loopt SteelSeries al meer dan twee decennia voorop bij het creëren van toonaangevende gaming apparatuur en is het een drijvende kracht achter esports. Terwijl gaming blijft groeien in populariteit, is SteelSeries gericht op de game ervaring en toonaangevend in het definiëren van een gaming lifestyle. In januari 2024 zijn er wereldwijd meer dan 3,4 miljard gamers, waaronder 887 miljoen pc-gamers, 334 miljoen PlayStation-gamers, 247 miljoen Nintendo-gamers, 227 miljoen Xbox-gamers en 2,8 miljard mobiele gamers.

Multiplatform

De Arctis Nova 5 is perfect uitgerust voor console gaming op Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en andere platforms.

  • De Nova 5 Companion App - introductie van een revolutionaire app met meer dan 100 game specifieke audio-presets die zorgvuldig zijn gemaakt en op maat gemaakt voor elke game door audiotechnici, esports-profs en gameontwikkelaars. Gamers kunnen hun audio-presets in realtime en zonder de game te verlaten veranderen, wat een duidelijk concurrentievoordeel oplevert. Hoor wat anderen niet horen met nauwkeurig afgestemde audioprofielen voor topgames als Fortnite, Apex Legends, Minecraft en meer.
  • Neodymium magnetische drivers - gamers kunnen alles horen met een ultra-gedetailleerd geluidslandschap van kristalheldere hoge tonen, haarfijne middentonen en diepe bassen. De speciaal ontworpen Neodymium magnetische drivers zijn gemaakt van een zeldzaam aardmetaal om de perfecte audio-ervaring te garanderen, welke game of track ze ook spelen.
  • Quick-Switch Wireless - neem eenvoudig telefoongesprekken aan tijdens het gamen door met één tik op de knop over te schakelen van supersnelle 2,4 GHz naar Bluetooth 5,3. Mobiele verbindingen blijven stand-by wanneer spelers weer in actie komen, zodat ze oproepen kunnen ontvangen. Houd Fortnite EQ’s op de 2,4 GHz bandbreedte zonder specifieke mediaprofielen voor Bluetooth-audio te beïnvloeden.
  • Cross-Platform Gaming - dankzij een compacte USB-C dongle kunnen gamers eenvoudig wisselen tussen alle systemen, met ondersteuning voor Xbox, PlayStation, Switch, PC, Meta Quest, handhelds en telefoons en tablets die USB-C ondersteunen.
  • ClearCast 2.X Mic - 2X de bandbreedte, 2X de helderheid. De ClearCast microfoon van SteelSeries heeft een nieuwe chipset met hoge bandbreedte die 32KHz/16Bit audio ondersteunt om communicatie kristalhelder te houden. Gamers kunnen hun stem nog verder verbeteren met Sonar AI-gestuurde ruisonderdrukking op de PC voor de ultieme ruisonderdrukking in twee richtingen bij communicatie. Een uniek ontwerp laat de microfoon naadloos opgaan in de oorschelp wanneer deze volledig is ingetrokken voor onderweg.
  • 60+ uur draadloos gamen - een batterijlevensduur van 60 uur staat gelijk aan 8 uur per dag opladen gedurende 7 dagen achter elkaar. Een USB-C snellader levert nog eens 6 uur opladen in slechts 15 minuten.
  • Sonar Audio Software Suite - de eerste hoogwaardige parametrische EQ ontworpen voor gamers. Sonar is speciaal ontworpen om elke headset te upgraden voor gaming en biedt een onbeperkte mogelijkheid om het geluid te regelen in games, teamchat en de microfoon, en stelt gamers in staat om elke individuele frequentie aan te passen en de geluiden te horen die er het meest toe doen.

Prijs en beschikbaarheid

De Arctis Nova 5-serie is verkrijgbaar bij SteelSeries.com en geselecteerde retailers wereldwijd voor de volgende verkoopprijs:

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *