Sponsor

TEAMGROUP kondigt de PD20M Mag draagbare SSD en de ULTRA CR-I MicroSD-kaartlezer aan

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

TEAMGROUP kondigt met de PD20M Mag draagbare SSD en ULTRA CR-I MicroSD-kaartlezer twee nieuwe geheugenopslag oplossingen aan. De PD20M betreft een draagbare MagSafe SSD tot een maximale capaciteit van 2TB. Deze is erg compact te noemen en sluit naadloos op de iPhone 15 Pro series met zijn USB Type-C aansluiting. Uiteraard is de draadbare SSD ook prima te gebruiken met apparaten die al veel langer gebruik maken van een USB Type-C interface. De ULTRA CR-I MicroSD-geheugenkaartlezer is ook voorzien van een USB Type-C aansluiting voor eenvoudige dataoverdracht.

Het officiële persbericht

TEAMGROUP, de wereldwijde toonaangevende leverancier van premium geheugenopslag oplossingen, kondigt twee nieuwe lichtgewicht oplossingen aan: de PD20M Mag Portable SSD, exclusief ontworpen door TEAMGROUP en MagSafe compatibel, en de ULTRA CR-I MicroSD-geheugenkaartlezer.

TEAMGROUP PD20M Mag External SSD

De TEAMGROUP PD20M Mag External SSD is een opslagapparaat exclusief ontwikkeld door TEAMGROUP, MagSafe compatibel, waardoor deze naadloos aansluit op een mobielapparaat. Het apparaat is uitstekend draagbaar, weegt slechts 40 gram en meet 70mm in de lengte, 62mm in de breedte en is ultradun met slechts 8,2mm. Met een maximale opslagcapaciteit van 2TB is het in staat om continu 4K 60fps opnames te maken tot wel 144 minuten bij opnames in ProRes-formaat. De PD20M Mag External SSD maakt gebruik van een USB 3.2 Gen2x2 Type-C interface, is compatibel met de Apple iPhone 15 Pro series en ondersteunt Thunderbolt interfacepoorten. Of hij nu wordt aangesloten op een desktop of laptop met Windows of MacOS, hij haalt een maximale overdrachtssnelheid van 20 Gbps.

TEAMGROUP ULTRA CR-I MicroSD-geheugenkaartlezer

De TEAMGROUP ULTRA CR-I MicroSD-geheugenkaartlezer ondersteunt UHS-I-interfaceslots. Bij gebruik met TEAMGROUP MicroSD-geheugenkaarten kan de maximale gegevensoverdrachtsnelheid een indrukwekkende 180 MB/s bereiken. De draagbare lezer is extreem licht, weegt slechts 2,7 gram, en is ideaal voor dagelijks gebruik met smartphones of andere mobiele apparaten. De ULTRA CR-I MicroSD Geheugenkaartlezer is voorzien van een USB Type-C interface, waardoor hij eenvoudig kan worden aangesloten op desktops, laptops of mobiele apparaten met iPadOS en iOS. De lezer is plug-and-play compatibel.

Prijs en beschikbaarheid

Op het moment van schrijven is er nog niks bekend over de prijs en beschikbaarheid in de Benelux.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *