Sponsor

TEAMGROUP lanceert de T-CREATE CinemaPr P31 draagbare externe SSD

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Visie van TechGaming

T-CREATE betreft een nieuwe productlijn van het merk TEAMGROUP dat zich fixeert op professionals c.q. professionele filmmakers. De T-CREATE CinemaPr P31 is het eerste product van deze nieuwe productlijn. De CinemaPr P31 is een draagbare externe SSD met een eigen octrooi voor zijn grafeen koeltechnologie. De externe SSD komt in twee kleuren: zwart en titanium. Over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.

Het officiële persbericht

T-CREATE, het bedenkersmerk van de toonaangevende geheugenleverancier TEAMGROUP Inc., heeft vandaag de T-CREATE CinemaPr productlijn gelanceerd die speciaal is ontworpen voor filmen. Met veelzijdigheid in het achterhoofd is de productlijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van professionele gebruikers. Het CinemaPr-logo is geïnspireerd op pixels en bestaat uit negen vierkanten met een strategisch geplaatst rood vierkant in de rechterbovenhoek dat op ingenieuze wijze “REC" vertegenwoordigt.

Voor professioneel gebruik

Het eerste product uit de T-CREATE CinemaPr serie is de T-CREATE CinemaPr P31 draagbare externe SSD. Dit product is speciaal ontworpen voor professionele fotografen en videografie en kan naadloos worden geïntegreerd met professionele camera’s, DSLR’s en smartphones. Het beschikt over een baanbrekend gepatenteerd ontwerp met 12 schroefgaten (compatibel met standaard kooien met 1/4" schroefgaten) en wordt geleverd met een bundel set schroeven. Dit innovatieve ontwerp elimineert de beperkingen van traditionele sluitpuntontwerpen, waardoor een eenvoudige installatie op professionele kooien mogelijk is. De CinemaPr P31 draagbare externe SSD is voorzien van een USB Type-C interface en heeft een maximale overdrachtssnelheid van 2.000 MB/s, waardoor moeiteloze opslag van grote bestanden in verschillende coderingsformaten mogelijk is, zodat makers elk moment tot in de kleinste details kunnen vastleggen.

Kenmerken:

  • Octrooi op grafeen koeltechnologie: uitstekende thermische geleidbaarheid voor stabiele transmissieprestaties.
  • Lichtgewicht draagbaarheid: Met een gewicht van slechts 97 gram is CinemaPr P31 de lichtste in zijn klasse.
  • IP67 waterdichte en stofdichte certificering: Behuizing van aluminiumlegering voor bewezen sterkte en duurzaamheid, ontworpen voor zware omgevingen.
  • Compatibel met iPhone 15 Pro/Pro Max voor video/foto-opnamen en opname.
  • Ondersteunt directe opslag van FULL HD/4K/6K/8K hoge resolutie video/foto’s.
  • Tot 4 TB capaciteit, geschikt voor het opslaan van ongeveer 400 minuten (ruwweg 6 uur en 40 minuten) aan 8K RAW-bestanden. Ongeveer 800 minuten van 6K RAW-bestanden (ongeveer 13 uur en 20 minuten); 533 minuten van 4K RAW-bestanden (ongeveer 8 uur en 53 minuten); 2000 minuten van FULL HD 1080p RAW-bestanden (ongeveer 33 uur en 20 minuten).

De CinemaPr P31 is ook voorzien van een rood accent op de tong van de Type-C-aansluiting, als afspiegeling van de rode “REC"-stip die aangeeft dat er een opname wordt gemaakt. Het ingewikkelde visuele ontwerp weerspiegelt de professionele verfijning van de gebruikers en toont het streven van TEAMGROUP naar uitmuntendheid door nauwgezette aandacht voor detail, met een hoge efficiëntie, grote capaciteit, stabiliteit en een slank ontwerp dat voldoet aan de behoeften van professionele gebruikers.

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en beschikbaarheid in de Benelux is nog niks bekend.

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *