Sponsor

TechGaming introduceert haar TechGaming Awards voor hardware

Men zegt dat de tijd immens snel voorbij kan vliegen en voor TechGaming blijkt dit ook het geval. Inmiddels mag het al meer dan een jaar geleden zijn dat we van start zijn gegaan. Sinds de lancering in maart 2017 is de website uitgegroeid tot een waar platform. Niet alleen voor reviews van hardware en games, maar ook het nodige nieuws afkomstig vanuit die werelden. Het brengt ons genot om dit op dagelijks niveau te mogen uitoefenen.

Zo staat er voor de toekomst van TechGaming immens veel gepland en de eerste stap naar dat tijdperk wordt nu gezet. Zonder de ondersteuning van de vele fabrikanten hadden wij dit niet mogelijk kunnen maken, dus wij hebben voor die partij een beloning klaarstaan. De titel van dit bericht geeft al weg wat dat natuurlijk mag zijn.

Introducing…
Zodoende introduceren wij onze eigen TechGaming Awards! Deze uitreikingen worden bestempeld op de allerbeste hardware die fabrikanten op de markt brengen. Om hier meer uitleg over te geven, hebben wij een uitgebreide Awards-pagina gecreëerd. Hier is te lezen wat onze criteria zijn voor de bestempeling, welke categorieën zijn aangemaakt en natuurlijk de diverse hardware waarmee de TechGaming Awards zijn beloond.

Wij hopen je als lezer tevreden te stellen en zoals altijd is feedback meer dan welkom. Voor nu trekken we even een flesje open met een sigaartje om te genieten. Tot gauw!

TechGaming Awards

3 Reacties
 1. Pim v/d Linde zegt

  Hoera!!!

 2. Wim zegt

  Gave foto 😛

  1. Pim van der Linde zegt

   Hahahaha. Altijd een feestje.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid