Sponsor

TechGaming is op zoek naar redactieleden!

Website nieuws

TechGaming heeft sinds haar herlancering in april een uitgebreide groei mogen genieten. Naast het dagelijkse nieuws en de wekelijkse podcast houden we ons druk bezig met harde waren. Dusdanig druk dat we een uitbreiding van ons passionele team tegemoet willen zien. Zodoende zijn we op zoek naar nieuwe redactieleden die hun passie voor computers met de wereld willen delen.

Dit mag en kan zijn in de vorm van hardware reviews van diverse producten. Daarnaast zoeken we versterking in de plaatsing van dagelijks nieuws of desgewenst in het anderzijds stille weekend. Allicht ben je zelfs geneigd om beide categorieen aan redactiewerk tegemoet te gaan. Daarover kunnen we logischerwijs in gesprek, waarvoor we je graag op onze Discord-server uitnodigen.

Redactieleden gezocht

Neem gerust contact op!

Mocht je dus interesse hebben om ons team te versterken, hetzij redactioneel of desgewenst op een ander vlak, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan op diverse manieren, waaronder onze contactpagina, middels een e-mail richting onze vacature-inbox of via Indeed. Op laatstgenoemde platform kan je overigens meer lezen over de potentiële werkzaamheden én beloningen.

Bovendien staat het je altijd vrij om contact op te nemen. Of het nou voor vragen is, technische kwesties of een open solliciatie. We gaan maar al te graag in gesprek. Kortom, laat het ons gerust weten wat je voor én met ons wil betekenen. Tik desnoods een vriend of vriendin op de schouder, waarvan je overtuigd bent dat hij/zij liefde moet delen binnen de computerwereld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Deze website gebruikt cookies om de ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. AccepteerOns Privacybeleid