TechGaming is op zoek naar reviewers en schrijvers!

Website nieuws

Met de komst van het nieuwe kantoor is TechGaming wederom op zoek naar versterking! Zo willen wij de redactie graag uitbreiden met reviewers, nieuwsschrijvers en allround redacteuren. Mocht je een passie hebben voor harde waren en het leuk vinden om je mening te delen, hetzij in geschreven of videovorm, dan is TechGaming de plek voor jou!

Daarbij mag je ook een eigen invulling voorleggen, een samenwerking aanbieden of een tof idee delen en met ons uitvoeren. Nieuwkomers in de wereld van techjournalisme zijn eveneens welkom, want in alle gevallen word je begeleid door onze hoofdredactie en rol je binnen enkele weken in het schrijf- en reviewproces, onze vergaderingen en de werkwijze.

Check ook gerust onze vacaturepagina voor meer informatie en omschrijvingen.

Interesse? Stuur een e-mail!

Mocht je interesse gewekt zijn om ons team te versterken, hetzij redactioneel of anders, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan via onze contactpagina of middels een e-mail richting onze vacature-inbox. Als je vragen hebt, meer informatie zoekt en/of dusdanig fervent bent, duik dan gerust op onze Discord-server. We staan altijd open voor een kennismaking en gezellig gesprek!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid