Sponsor

TechGaming is op zoek naar reviewers en schrijvers!

Website nieuws

Het is met liefde dat de redactie van TechGaming artikelen schrijft omtrent harde waren. Naarmate de cijfers stijgen, groeit ook de vraag vanuit allerlei partijen om hun producten te coveren. Daar hebben wij logischerwijs meer redactieleden voor nodig, dus wij zijn wederom (en vrijwel altijd) op zoek naar versterking! Dat natuurlijk in de vorm van reviewers, nieuwsschrijvers en redacteuren.

Mocht je dus een affiniteit hebben met computerhardware en schrijven, dan is TechGaming dé plek voor jou! Dat wil niet zeggen dat we nieuwe schrijvers de deur wijzen, want nieuwkomers in het vak zijn eveneens welkom. In alle gevallen word je begeleid door onze hoofdredactie en rol je binnen enkele weken in het schrijf- en reviewproces, onze vergaderingen en de werkwijze.

Redactieleden gezocht

Welke functies zijn beschikbaar?

De standaardrol om aan te nemen, betreft logischerwijs als reviewer. In dat geval word je bekogeld met hardware – met het tempo dat voor jou geschikt is. Het doel daarbij is om zo objectief als mogelijk je mening te delen omtrent het product, lezers op de hoogte te brengen van de eigenschappen en de uiteindelijke ervaring te omschrijven. Kortom, de typerende zaken rondom een review.

Naast dat zijn wij altijd op zoek naar nieuwsschrijvers. Waar reviews het levensbloed representeren, mag het dagelijkse nieuws een cruciaal fundament zijn. Middels nieuwsberichten trekken we nieuwe en terugkerende bezoekers aan, die vervolgens gemotiveerd raken om onze andere artikelen te bekijken. Een onmisbaar element van elke redactie.

Tenslotte kan je als enthousiasteling ook aan de slag met beiden als redacteur. In dat geval schrijf je dus artikelen op alle fronten, wat mede kan bestaan uit guides, showcases en desgewenst een leuke, terugkerende blog omtrent ‘hot topics’. Hoe dan ook word je in alle gevallen beloond met o.a. gratis, te behouden hardware en tripjes naar evenementen.

Voor meer, exacte informatie kan je tevens terecht op onze vacaturepagina.

Neem gerust contact op!

Mocht je interesse gewekt zijn om ons team te versterken, hetzij redactioneel of anders, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan via onze contactpagina of middels een e-mail richting onze vacature-inbox. Als je vragen hebt, meer informatie zoekt en/of dusdanig fervent bent, duik dan gerust op onze Discord-server. We staan altijd open voor een kennismaking en gezellig gesprek!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid