Sponsor

TechGaming wenst iedereen fijne feestdagen!

Namens de redactie van TechGaming wensen wij je fijne feestdagen en alvast een voorspoedig 2021 toe. Wij hopen dat onze lezers mogen genieten van een stukje hardware onder de boom, een versnapering in de handen en desgewenst een drankje. Laat het ons vooral weten, hetzij op de website, op onze Discord-server of anderzijds, of jij je favoriete randapparatuur of console van de Kerstman heb mogen ontvangen.

Logischerwijs is 2020 een tumultueus jaar geweest voor velen. Daarom zijn wij dankbaar dat TechGaming na de herlancering een explosieve groei heeft mogen genieten. De interactie met onze lezers en kijkers, hetzij geschreven of via onze wekelijkse podcast, is enkel te beschrijven als waardevol. Zodoende breiden wij in 2021 verder uit, waarvan wij je de komende maanden op de hoogte zullen gaan brengen.

Voor nu gaat ook onze redactie genieten van de feestdagen en dat houdt in dat we maandag 4 januari weer van de partij zijn. Tot die tijd kan je uiteraard nog terecht voor vragen of informatie via onze contactpagina. Uiteraard mag je voor de gezelligheid ook voorbij springen op onze Discord-server, waar de komende week tijd gespendeerd zal worden aan het nodige gamegeweld. Tot gauw!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid