Sponsor

Terugblik: GO Esports League 2021 en korting op Sharkoon-producten

Website nieuws

In de laatste week van december is TechGaming onderdeel geweest van een lokaal gametoernooi; de GO Esports League 2021. Dit Flakkeesche evenement is door de gemeente Goeroe-Overflakkee en ZIJN Jongerenwerk het leven ingeroepen. Vanuit de redactie hebben wij daaraan deelgenomen als presentatoren, dus daar blikken we met dit bericht op terug. Zo is hieronder een momentopname te zien van de livestream die gedurende de week is uitgezonden op Twitch.

Uiteraard waren er nog meer partijen betrokken bij dit toffe evenement, zoals Maki Audio en D&J in Middelharnis. Laatstgenoemde stelde de gehele week een gedeelte van haar winkel beschikbaar voor de livestream en heeft op technisch vlak het nodige mogelijk gemaakt. Een echte samenwerking tussen lokale partijen, want ja, ook TechGaming is gevestigd op Flakkeesche grond.

TechGaming en GO Esports League 2021

Korting met Sharkoon!

Het hoogtepunt van het gametoernooi, naast de nodige Rocket League-actie, was de samenwerking met niemand minder dan Sharkoon! Met die fabrikant zijn prijspakketten samengesteld en uitgedeeld aan de winnende teams. Daarnaast waren er zelfs prijsjes om weg te geven aan Flakkeesche kijkers en heeft iedere deelnemer een kortingscode gekregen voor geselecteerde Sharkoon-producten.

Diezelfde kortingscode, TECHGAMING15, is nu ook beschikbaar voor onze lezers. Met die code kan je tot 10 januari terecht in de webshop van D&J en bij Alternate. Bij D&J komen de producten vanaf morgen beschikbaar op de website, dus mocht je als Flakkeeënaar lokaal willen shoppen, dan is dat vanaf morgen mogelijk. Om welke producten het exact gaat, waaronder de door ons gereviewde SKILLER SGP30-muismat, is hieronder te zien.

ProductLink
SGP30 BIG HEX
SGP30 Gaming Mat XXL – Arrow
SGP30 Gaming Mat XXL – Hex
SGP30 Gaming Mat XXL – Mesh
SGP30 Gaming Mat XXL – Poly
SGP30 Gaming Mat XXL – Stealth
SGP30 Gaming Mat XXL – Stone
Alternate
SGB30 Gaming Bundle (Red)Alternate
Mech SGK30 Red
Mech SGK30 Blue
Alternate

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

We gebruiken cookies voor een betere website-ervaring. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Accepteer CookiesBekijk ons Privacybeleid