Sponsor

Teufel ROCKSTER GO 2; compact en waterbestendig

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Pim Door Pim Hardware
Teufel ROCKSTER GO 2
Visie van TechGaming

Teufel is een bekende speler als het om audio gaat. Onlangs had redacteur Lars nog de Teufel Real Blue Pro ter review. Teufel zijn nieuwe ROCKSTER GO 2 is een relatief compacte bluetooth luidspreker met een IP67-classificatie, kortom: daarmee overleeft de luidspreker een incidentele onderdompeling.

Verder voorziet Teufel de ROCKSTER GO 2 van diverse features, waaronder een zogeheten Dynamic Bass-functie voor het flexibel zijn met lage tonen. De Party Link functie maakt het mogelijk om een stereo-ervaring te creëren. Prijstechnisch beoogt de Teufel ROCKSTER GO 2 een interessante keuze, gezien zijn featureset.

Het officiële persbericht

Teufel ROCKSTER GO 2

Vanwege zijn waterdichte behuizing volgens beschermingsklasse IP67 kun je met de ROCKSTER GO 2 zelfs muziek in de stromende regen luisteren. En als de speaker per ongeluk in het zwembad valt, is er ook geen nood aan de man. Bij middelhoog volume gaat de batterij ruim 15 uur mee, en in de spaarstand zelfs meer dan 28 uur. En dankzij de handige flexibele draagriem en ¼ inch schroefdraad kun je de ROCKSTER GO 2 vrijwel overal aan bevestigen.

Feiten in vogelvlucht:

 • Een compacte bluetooth stereospeaker met krachtig geluid voor elke gelegenheid
 • Hoge stof- en waterdichtheid volgens klasse IP67, zelfs bij onderdompeling
 • Een robuuste behuizing met een rubberen rand biedt bescherming tegen schokken
 • Een batterij met een hoog vermogen voor een speelduur meer dan 15 uur
 • Spaarstand voor een speelduur van ruim 28 uur bij middelhoog volume
 • Twee fullrange drivers van aluminium en een passief basmembraan voor indrukwekkend stereogeluid
 • Dynamic Bass-functie voor het aanpassen van lage tonen aan het geselecteerde volume
 • Dynamore-technologie voor een forse uitbreiding van het stereopanorama met een druk op een knop
 • Bluetooth met AAC en ondersteuning voor Google Fast Pair
 • Party Link functie voor het verbinden van twee ROCKSTER GO 2 speakers tot een stereoset
 • Ingebouwde geluidskaart voor het afspelen van muziek vanaf een Mac of PC via een USB-C-kabel
 • Grote, optimaal zichtbare bedieningsknoppen en LED-indicatielampje voor de batterijlading
 • Sterk qua geluid, batterijwerkduur en behuizing
  De ROCKSTER GO 2 biedt alles wat je nodig hebt om op avontuur te gaan: prestatievermogen, een lange werkduur en veerkracht. Binnen de robuuste behuizing met een rubberen rand zorgen twee full-range drivers voor onvervalst stereogeluid. Het markante passieve basmembraan aan de voorzijde van de speaker staat garant voor een vol basgeluid. De door Teufel in eigen beheer ontwikkelde Dynamore technologie kan met een druk op een knop worden geactiveerd om het stereopanorama duidelijk hoorbaar te vergroten.

  Een volledig opgeladen batterij is bij middelhoog volume goed voor een speelduur van zo’n 15 uur. Maar als de spaarstand is geactiveerd, bedraagt die bij hetzelfde volume meer dan 28 uur. De ROCKSTER GO 2 kan via de USB-C poort aan de zijkant energie bijtanken.

  Waar de oplaadpoort van zijn voorganger nog met een rubberen kapje tegen spatwater moest worden beschermd, is de ROCKSTER GO 2 stof- en waterdicht volgens beschermingsklasse IP67. Dat betekent dat je ook in de stromende regen naar muziek kunt luisteren en er geen nood aan de man is als de speaker in het zwembad kiepert. Avonturiers die al snel onder de vlekken zitten, kunnen de ROCKSTER GO 2 dus ook probleemloos onder de kraan schoonspoelen.

  Slimme functies
  De Party Link-functie maakt het mogelijk om twee exemplaren van de ROCKSTER GO 2 tot een stereoset om te toveren. En als dat niet genoeg is, kunnen er tot maar liefst 100 exemplaren via bluetooth in serie worden geschakeld. De ROCKSTER GO 2 wordt geleverd met een handige flexibele draagriem, zodat je de speaker met één hand kunt dragen of aan pakweg een rugzak kunt bevestigen. Aan de onderzijde bevindt zich een onopvallende schroefdraad in het standaard ¼ inch-formaat dat ook voor camera’s en action cams wordt gebruikt. Daarmee komt er bijna geen einde aan de bevestigingsmogelijkheden. In de winkel zijn statieven en houders voor alle denkbare situaties verkrijgbaar.

  Per direct in drie kleuren verkrijgbaar
  Naast de kleurencombinatie Black & Red van zijn voorganger is de ROCKSTER GO 2 verkrijgbaar in de stijlvolle combi Grey & Black. Wie grijs zelfs nog te kleurig vindt, kan kiezen voor een volledig zwarte variant in de kleur Night Black. De ROCKSTER GO 2 is per direct verkrijgbaar via teufelaudio.nl voor 149,99 euro.

  Delen op
  Laat een reactie achter

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *