Sponsor

Verpakking RTX 4070 Ti SUPER gelekt; naamgeving een feit?

In dit nieuwsbericht lees je onze visie op het laatste nieuws aangaande actualiteiten en persberichten.
Jonah Door Jonah Hardware
Nvidia RTX 4070 Ti SUPER

Vorige maand wisten we de komst van een Nvidia RTX 4080 SUPER te rapporteren met potentieel 20 GB aan videogeheugen. Een ander onderdeel van dat gerucht is de mogelijke komst van een RTX 4070 SUPER. Daarbij werd al snel de grap gemaakt, zowel op het internet als bij onszelf intern, dat de RTX 4070 Ti niet voorzien zou worden van een SUPER-variant, want dat zou een absurde naamgeving opleveren, toch? Nu lijkt de grap een feit te gaan worden, want er is een verpakking gelekt voor - daar komt het - de RTX 4070 Ti SUPER.

Nvidia RTX 4070 Ti SUPER

De afbeelding van de nieuwe verpakking is afkomstig van MEGAsizeGPU, een bekende lekker die dergelijk beeldmateriaal vaker deelt. Naast de naam van de GPU valt ook de gekozen kleur op voor het aanduiden van een SUPER-variant. Bij de RTX 2000-kaarten werd gebruikgemaakt van een wit design en nu lijkt dat over te gaan naar zilver. Inhoudelijk doet deze verpakking niets delen over de mogelijke specificaties van een RTX 4070 Ti SUPER of wat we verder van de SUPER-refresh voor RTX 4000 kunnen verwachten.

Nvidia op CES 2024

Over de RTX 4000-refresh gesproken: Nvidia heeft een ‘Special Address’ aangekondigd voor CES 2024. Op de welbekende, jaarlijkse beurs zal de groene titaan dus aanwezig zijn. De toespraak zal op 8 januari plaatsvinden en het oogt waarschijnlijk dat de RTX 4000 SUPER-kaarten op dat moment onthuld gaan worden.

Nvidia Special Address CES 2024

Bron: VideoCardz, VideoCardz

Delen op
Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *