Sponsor

Videoreview: MSI Raider GE76 (12UGS 018NL)

Jonah Door Jonah Laptops
Thumbnail - MSI Raider GF76 - nieuwsbericht

Pim en Jonah bespreken in videovorm nog de MSI Raider GE76 12UGS 018NL, een luxueuze laptop van de MSI Raider-reeks met een Core i7-12700H en een RTX 3070 Ti. Dit beestje bezit een QHD-scherm van 240 Hz en meer luxeuze features, kortom, een dikke desktopvervanger voor de liefhebber.

Delen op
2 Reacties
 • Hallo Jonah
  ja MSI Raider GF76 hele mooie laptop en ook een goede inzichten in de reviews hoe je naar sommige elementen moet kijken. zeker voor mij omdat ik als technicus, game maar ook ontwerp op mijn laptop.

  maar wat zijn jullie gedachten over SKIKK Loki 17 II – RTX 3070 Ti die in de zelfde segment valt?
  ik ken het hele merk niet, maar wat ik zie spreekt mij ook aan.

  • Kijkende naar de specs van de SKIKK, dan komen ze bijna geheel overeen. Zo te zien, lijkt de Raider GE76 een betere kleurdekking te hebben, dus mocht dat belangrijk zijn, dan zou je allicht beter af zijn bij MSI.

   Verder zijn er geen opvallende zaken in mijn optiek, al kunnen we natuurlijk niet spreken over bouwkwaliteit enzovoort. Mocht je voor de SKIKK gaan, laat ons vooral weten hoe dat bevalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *